Ackumulera XP i Fortnite effektivt

Att skaffa erfarenhet eller XP i ett spel är nödvändigt. Detta är viktigt eftersom detta kan vara en faktor för att höja ditt konto. Genom att öka nivån på ditt konto kommer detta att bana väg till belöningar som du kan få i olika typer av spel.

Samma koncept med Fortnite är att du behöver få erfarenhet för att nå en nivå och få fantastiska belöningar i processen. Men du samlar ingen erfarenhet. Du måste samla dem på ett effektivt sätt, så det är värt besväret att uppgradera dig.

Frågan är hur du kan göra det? Hur kan du samla erfarenhet effektivt? Jag har några tips för dig för att samla dessa erfarenheter på ett effektivt sätt för att snabbt gå upp i nivå.

Dagliga utmaningar

Det finns dagliga utmaningar som du måste slutföra i Fortnite. Vill du maximera erfarenhetskällorna? Kom ihåg att slutföra dessa dagliga förändringar och få lite fler erfarenheter. Erfarenhet är inte det enda du kommer att få när du har slutfört dessa uppgifter, och du kan till och med få belöningar.

Squads and Duos i ett måste!

Om du vill få lite XP måste du spela spelet tillsammans med ditt lag eller med en partner. Det kommer att vara mer fördelaktigt om ditt lag består av dina vänner och till och med i duo. Om din lagkamrat har slagpasset är det en lyckodag för dig.

Kamppasset kan öka din erfarenhetsackumulering om din gruppmedlem har det här verktyget i rockärmen. Det betyder att du kan komma upp i nivå på en snabbare fas om du spelar trupp eller duo med vänner som har stridspasset, och därmed får belöningar snabbare.

XP-helger

Fortnite har lagt till detta fantastiska sätt att samla stora mängder XP-poäng, och det är genom att dubbla. Det är här konceptet med dubbel XP-helgen händer. Men inte varje gång du kommer att få den här dubbla XP-helgen.

Detta händer vanligtvis i slutet av säsongen, så du måste se upp för detta mirakel. Om du kan använda denna dubbla XP-helger, kommer du att samla dubbla erfarenhetspoäng efter varje match. Det finns fortfarande en chans för dig att gå upp i nivå snabbare med dessa dubbla XP-helger, så det är bäst att se upp!

Battle Pass-fördelar

Om dina vänner har en, bör du också välja att köpa en. Kamppasset kan ge dig flera fördelar, som att samla på dig enorma mängder XP. Hur? Om du köper stridspasset kan du utnyttja inte bara en Fortnite-stridsutmaning utan sju, ja du hörde mig rätt! Varje vecka har du sju stridsutmaningar att klara av, och om du får minst fyra kan du samla över 5 000 erfarenhetspoäng.

Jämfört med spelare som inte har något slagpass kan de bara spela 3 kamputmaningar per vecka. Bortsett från det kan den bara samla låga XP-poäng.

Därför, om du vill få erfarenhetspoäng effektivt, måste du maximera de tillgängliga resurserna i fortnite eftersom dessa resurser kan hjälpa dig att öka din nivå och få fler belöningar.

More posts