Alla tiders favoriter Heroes of the Storm-spel

Heroes of the Storm överraskar många spelare när den kom till onlinevärlden. Det fick stöd från en av världens största flerspelarutvecklare, Blizzard, tillsammans med andra stora namn som Cloud 9, Evil Geniuses och Natus Vincere. Här är några av proffsspelen vi har upplevt som verkligen fick våra hjärtan att slå snabbare!

Cloud 9 vs. Evil Geniuses

Det här spelet anses vara det bästa eftersom det är en del av Heroes of the Storm Exhibition Tournament 2014. Det gjordes framgångsrikt av de mest imponerande och starkaste hjältarnas prestationslag som tog sig till bäst av fem omgångar. Den här serien gav oss otroliga slagsmål som verkligen väcker alla. Både individuella spel och lagprestationer visade på god koordination och exceptionella egenskaper. Bortsett från den hjärtepumpande kampen ger den enorma publiken också en spännande atmosfär.

NaVi vs Team Kick

Denna GO4Heroes månadsfinal misslyckades aldrig med att leverera den bästa spelupplevelsen. Vi kunde inte förneka att de första 23 minuterna av matchen verkligen fick publiken att känna en vördnad. Vi kan beskriva det som en av de väl genomförda lagstriderna som Heroes of the Storm någonsin haft. Det är något som inte tar dina ögon överallt. Du måste verkligen hålla dig till hela evenemanget så att du inte missar något. Det är också värt att nämna att de sista två minuterna gjorde tittarupplevelsen värd det! NaVi kunde säkra en boss, och trots att de hade tre hjältar som förblev vid liv, kunde de fortfarande göra anspråk på alla tre templen som var inriktade på dess kärna. Spelet slutade med en kärna på 1 % medan den andra exploderade.

EL Nexo vs. Fnatic

Denna ESL Major League har fört oss från extrem till en annan ultimat upplevelse flera gånger. Det vände upp och ner på spelarvärlden från båda lägren. Det fanns också många tillfällen då man inte kan gissa vad spelarna tänkte. Det är svårt att spekulera medan matchen fortfarande pågår eftersom du kommer att märka att båda lagen utför kampen väldigt bra, och du kan inte välja vilket av dem som har den stora fördelen att vinna. Redan i början vandrar Illidan från El Nexo runt de två Fnatic-spelarna. Sedan följdes det av stora slagsmål som bryter ut hyllningarna till båda lagen. Spelet slutade när El Nexo bara hade fyra hjältar kvar som försökte backa in i kärnan medan en chef försökte trycka in i deras bas.

More posts