Allt du behöver veta om APEX LEGEND

Allt du behöver veta om APEX LEGEND

Vem är Lifeline?

Lifeline är en av karaktärerna i Apex Legend. Hon har sin taktiska förmåga att läka drönaren. Hon ringer helt enkelt Drone of Compassion för att automatiskt läka lagkamraterna i närheten.

Vad är Lifelines passiva förmåga?

Passive Ability of Lifeline är att sjukvård, som skadas i en strid. Den har minst 25 % snabbare läkning eftersom hon skyddar och skyddar sina lagkamrater.

Vad är Lifelines ultimata kraft?

Den ultimata kraften hos Lifeline är att ge en hög läkningsbärare. Hon kan lätt tappa kapseln för mer hög kvalitet som hennes defensiva beskyddare eller utrustning.

Lifeline Playstyle

Lifelines huvudroll är en bifigur i Apex Legend. Eftersom hon ger skydd åt sina lagkamrater och andra medkaraktärer, och hon kan enkelt göra snabbare återupplivningar för en högkvalitativ bonus för att ha utrustningen i ditt lag.

Du kommer att märka att i Apex Legend är healing en av de viktigaste aspekterna för att du ska överleva nivån. Du har de extra vårdpaketen som behövs medan dina lagkamrater ofta inte bryr sig om det. Lifeline är den som fokuserar och avser karaktär att ta för det. I varje strid måste du ha sköld och skydd, och hon kan ge det till dig när du väljer henne.

Vem är Mirage?

Mirage kommer att laddas ner efter att ha fått poäng för minst 700 Apex Legend Points i spelet baserat på de givna nivåerna du ska spela.

Han beskrev och betraktade Holographic Tricker som dina lagkamrater hade mest behov av. Den har en mängd olika krafter där fienderna kan ha kopplats bort när de slogs mot Mirage. Mirage kan enkelt lura fienderna.

Vad är Mirages taktiska förmåga?

Den taktiska förmågan hos Mirage är Psyche out. Fienden kommer att skickas en holografi för att förvirra om platsen.

Vad är Mirages passiva förmåga?

Den passiva förmågan är att den automatiskt kan lura fiender efter att ha slagit ner.

Mirage Ultimate's Power

Mirage kan enkelt lura och förvirra fienderna genom att bemyndiga den försvinnande handlingen.

Vad är Mirages spelstil?

Mirage är en av de mest utvalda karaktärerna i Apex Legend eftersom hon skildrar sin förmåga att lura eller förvirra fienderna. När fienderna är nära i äresökningen kan hon helt enkelt förvirra spårningen på bara en sekund. Hon har valt som en av toppkaraktärerna i Apex Legend.

More posts