Anledningar till varför du inte har bättre prestanda för att spela League of Legends

När du spelar LoL eller League of Legends finns det ingen perfekt spelare – även de som är proffs med högre rang är inte perfekta. Varje spelare har unika svagheter och styrkor, och alla av oss har våra styrkor och svagheter som andra inte har. Allt kan inte komma till dig naturligt. Och du kan nå bättre förbättringar genom långt tålamod, utbildning, engagemang och hårt arbete.

När du har en sak som gör det svårt för dig att hantera, försöker och lära dig hur du åtgärdar problemet hjälper dig att bli den bättre versionen av League of Legends spelare. Rangordnade spel kommer att behöva mycket fokus, självdisciplin och lite tur för att du ska klättra och vinna spelet. Att åtgärda dina tvivel och problem kommer alltså att ge dig fördelarna med att vinna hela spelet.

I den här artikeln kommer vi att ge dig anledningarna till varför du inte har bättre prestanda av att spela League of Legends. Alla skäl som vi kommer att ge dig kanske inte påverkar alla spelare beroende på deras skicklighetsnivå och ranking. Men vi vet att efter att ha läst den här artikeln kommer du att få några idéer som hjälper dig att bli en bättre League of Legends-spelare.

Du fortsätter att spela medan du lutar

Jag vet att de flesta av er redan upplevt känslan av "bara ett spel till." Och du kan inte förneka sanningen att nästan alla dina tidigare matcher ger dig ett förlustresultat. När du redan är lutad är det viktiga tipset för att spela League of Legends-spelet att inte spela när du lutar.

Du kan inte underskatta dina konsekventa erfarenheter av att spela League of Legends. Dina motståndare kommer att berätta för dig om du spelar inkonsekvent hela spelet. Och en smart motståndare, de kommer att dra fördel av dig medan du spelar tilted. Och med vissa ord, när du är frustrerad eller lutad över spelet, kan du inte spela spelet och störta dina fiender. Även om du ibland utsågs till vinnare är det inte alltid en bättre idé att förlora LP:n.

Du gör inga uppvärmningar innan du spelar den rankade matchen

Har du någonsin haft erfarenhet av att spela några sportevenemang, som basket? Innan de deltar i spelet tenderar alla spelare i de två motsatta grupperna att utföra några uppvärmningar som grundläggande övningar, som att skjuta och dribbla. Genom att göra detta kommer det att hjälpa dig att göra dina hjärnmuskler mer aktiva. Och i likhet med att spela League of Legends, är uppvärmning innan du spelar mycket bra för dig att vinna spelet.

Du gör inte din forskning

När det gäller att öka dina rankningar, kan du inte få den högsta rankningen om du inte har gjort någon efterforskning. Din erfarenhet är den bästa delen av att öka dina led. Ju mer du är erfaren, desto större är chansen för dig att ha högre rang. Om du inte gjorde någon forskning innan du spelar kan det ge dig negativa resultat när det gäller klättring.

More posts