Apex - Apex: Vad är ett neutralt vårdpaket

Många fans av spelet Apex har fått en daglig utmaning som får dem att klia sig i huvudet. Spelet ber dem att plundra två neutrala vårdpaket i deras match, men många vet inte vad ett är. Det finns inget i guiden som hjälper dem att identifiera hur en ser ut, så det är en gissningslek om vad som är tänkt att göras.

Titta på anslagstavlor

Om du går på en Apex-anslagstavla finns det åtminstone en handfull meddelanden som frågar om utmaningen med neutrala vårdpaket. Spelare har slagit sig samman för att försöka ta reda på vad spelet efterfrågar. Det finns många vårdpaket som sjunker under hela spelet, men de är inte nödvändigtvis neutrala. Först var det möjligt att detta var en bugg i Apex. Det kanske inte fanns något sådant. Var allt detta paket påhittat? I flera veckor trodde många att det var så.

Efter flera månaders försök att ta reda på detta kan det tyckas finnas ett svar. Till sist! Användare på spelbrädor har kommit ut för att definiera vad som menas med ett neutralt vårdpaket. Efter timmar av försök och misstag har spelare kommit på att de är lastrobotar eller lootboxar på blå nivå. Det här är något så specifikt att det är lätt att missa om du inte letar efter en. Spelskapare gjorde utan tvekan denna utmaning svår med avsikt. Spelare måste hålla med om att det är ganska givande när du kommer på vad som behövs.

Ganska utmaningen

När du har hittat en av dessa räcker det inte att ta hela paketet. Du måste öppna den och plundra. Ta bara föremål som inte är väsentliga, inte föremål som du kan behöva för omedelbar överlevnad. När Apex bedömer att du har slutfört utmaningen korrekt kan du bekräfta det genom att titta på dina dagliga utmaningar. Efter att ha genomfört testet kan du gå vidare till nästa utmaning följande dag.

Det är uppenbart att det inte är lätt att avsluta en daglig utmaning. Många spelare vet vad vårdpaket är, men de visste inte vad som kvalificerade sig som ett neutralt. När väl lootboxarna på blå nivå bekräftades vara neutrala, går det smidigt härifrån. När du avancerar i spelet finns det andra utmaningar som inkluderar dem, så hindret blir lite lättare när du väl vet vad som behövs.

More posts
13 mars 2022

Berättelsen om Dota

Från en enkel mod för Warcraft III till ett av de bästa spelen genom tiderna, Dota är en mycket hyllad MOBA som har en fascinerande historia att diskutera. Medan den mest populära utgåvan just nu är D...
Read more