Apex Legends – Hur man spelar Revenant

Revenant är ett av de senare tilläggen till legendernas pantheon som pryder stridsarenan King's Canyon. Om pathfinder hade designats Hideo Kojima, är Revenant en mardrömslik robotmördare, komplett med stålskelett och hotfulla gula ögon.

Roboten har en mycket nyanserad färdighetskit och är inte den typ av hjälte som du bara kan plocka upp och springa med. Han kräver lite tålamod för att bli bra med, och dedikation till karaktären.

Revenants kit är helt baserat kring en hyperaggressiv spelstil, byggd på principen att krascha in i din motståndare med brute tvinga. Men medan Wraith upprätthåller denna spelstil för en solospelare, är Revenant mycket bättre när den används som en del av ett hyperaggressivt lag.

Revenants passiva är stalker. Med denna förmåga är Revenants hukhastighet densamma som hans gånghastighet, vilket är trevligt. Men den här förmågan utmärker sig verkligen i det faktum att den tillåter Revenant att klättra på väggar och hinder som är dubbelt så höga som andra legender, vilket ger honom stor rörlighet att flytta om och slå fiender snabbt från oväntade vinklar.

Hans utlösande förmåga är tystnad. De som har spelat MMORPGs, eller MOBAs, bör känna till denna term. Tystnad fungerar som den gör i dessa genrer, och hindrar de drabbade parterna från att aktivera förmågor under dess varaktighet. Men Revenants tystnad gör lite mer. Den kastas på exakt samma sätt till en granat och varar i tio sekunder. Fiender som är inom räckhåll för enheten träffas för 11 skador när de är i närheten, och när de väl har träffats av tystnaden en gång varar förmågaslåset i hela 10 sekunder.

Tystnad har dock en liten radie, vilket gör det svårt att använda utan viss erfarenhet. Det kompletterar dock det hyperaggressiva lagspelet ytterligare, där du kastar ut en av dessa före en knuff, vilket förhindrar otäcka överraskningar från sådana som Bangalore eller Gibraltar. Den har också en viss användning som ett alternativ för publikkontroll, så att du kan blockera chokepunkter, vissa delar av locket och dörröppningar.

Revenants ultimata är dock där de riktigt skickliga spelarna kan lysa. Det kallas döds-totem. När det är placerat kan ditt team interagera med det för att gå in i det som kallas skuggläge. Den varar i 30 sekunder, och när den används kan dina lagkamrater ignorera sköldskador, och när någon dör i skuggläge återuppstår de vid totemet med en minimal mängd hälsa.

Men spelare lämnar ett litet spår om var totemet är när det används. För att få ut det mesta av den här förmågan kan du kasta ner den sent i matchen innan en lagkamp, ​​så att du bara kan hyperpusha fienden och ge dig en kort chans till återhämtning om du råkar förlora kampen innan de hittar platsen av totem.

Använd på rätt sätt kan denna förmåga lätt vinna dig i spelet, men bör användas i kombination med en talangfull och koordinerad team för att få ut det mesta av dess effekt.

More posts