Är NA fortfarande en stor region eller ett pensionärshem?

The League of Legends är ett online lagbaserat strategispel där två lag bestående av fem potenta mästare kämpar för att försöka förstöra varandras bas. Mästarna har olika färdigheter och förmågor som spelarna behöver bemästra för att spela spelet bra. Riot Games är utvecklaren, utgivaren och e-sportarrangören av detta episka spel. Spelet har utvecklats till en e-sport.

 

League of Legends World Championship  e-sportevenemang för professionella League of Legends världsmästerskap och en tävlingsturnering hålls årligen. Den är värd av Riot Games och är en konstruktion av varje säsong av spelet. Spelplatserna för turneringen roteras mellan olika länder och regioner. Det är en turnering som följs och älskas av många spelare i onlinespelet.

 

< span style="font-size:12.0pt">League of Legends regionala rankningar

 

League of Legends tävlingsturneringar är uppdelade i sex regioner: Europa, Nordamerika, Korea, Brasilien, Kina och Sydostasien. Kina är ledande som den starkaste regionen i League of Legends e-sportgemenskap. Tre av deras lag rankas bland de 10 bästa, med ett av deras lag som tar toppositionen över hela världen. Kina tog Ligans topplacering bort från den långvariga stora koreanska dynastin som hade haft toppositionen i många år fram till 2018.

The League of Legends Champion Korea innehar sport nummer två med fem internationella titlar som vunnits tidigare år.

 

Den tredje positionen innehas av Europa, kända som kungarna i väst. 2018 blev de tvåa i turneringen.

 

Nordamerika rankas på fjärde plats globalt och har varit drabbad av många internetskämt om att inte klättra i ranglistan på League of Legends topplista. Skämten använder League of Legend-terminologier med hela webbplatser hängiven humor:

 

  • Varför är amerikaner så dålig på League of Legends?- För att de inte kan försvara tornen (upjoke.com).

 

  • Är NA fortfarande En större region eller ett pensionärshem?

 

Femte är Vietnam som steg upp i raden och har varit välkända för sin extremt aggressiva skicklighet och taktik. De organiserar sin spelare för att spela ett mer strategiskt spel och har alltid överraskningar i turneringarna.

 

Asia Pacific (Hongkong, Taiwan och Macao) innehar den sjätte positionen och visar stor potential för framtida turneringar.

 

På sjunde plats finns Ryssland och OSS. De har överraskat stora regioner tidigare med överraskande drag.

 

 Trots att Nordamerika inte har uppnått den högst rankade positionen har de en bra fjärde plats, vilket visar deras potential att ta sig uppåt i framtiden.

More posts