Är Rocket League framtiden för esport?

Vad som gör Rocket League till ett av de eftertraktade onlinespelen nuförtiden är att det har en kombination av att flyga, demolera och köra – vilket naturligtvis ger häpnadsväckande action och revolution. Många spelare frågar: Är Rocket League nästa stora eSport?

Vad är Rocket League?

För nybörjare är Rocket League ett blandat racing-/sportspel där lagets dubbla fotboll. Det finns en plan, en boll och två mål. Här bestämmer du hur du ska förkroppsliga dig själv sömlöst. Det kan låta dumt; spelare måste använda bilar för att spela fotboll. Du bör kontrollera dessa bilar för att springa i bollen. Denna twist gjorde spelet mycket populärt både för erfarna och tillfälliga spelare. Bilarna du använder väljer rätt hastighet och vinklar sedan för att manövrera din utmanare och göra mål.

The Success of Rocket League

Vi vill säga att Rocket 'Leagues framgång aldrig är en olycka. Det kommer varken till dess fantastiska grafik eller dess enorma budget. Spelets hemlighet. Tack vare dess perfekt planerade spelprocess med progressiva utvecklare. Psyonix förvandlar alltid något till guld från strömmande till logiska marknadsföringsstrategier.

Du kanske undrar varför du ska välja fotboll online när du kan titta på riktig fotboll. Tja, poängen med att Rocket League erbjuder något unikt som FIFA inte gör, och spelare skulle säkert bli kära i när de spelar. Hela spelet ser helt annorlunda ut. Att tänka på att "du kommer att ersättas med bilar ger dig redan lite spänning.

Så, är Rocket League redo att bli nästa hit inom eSport?

Absolut, JA.

I oktober 2017 skrev bloggaren Sam Welch om huruvida Rocket League skulle ha vad som krävs för att vara framtiden för e-sport, eller om det bara skulle vara som andra vanliga digitala spel. Han avslutade sin prognos med att berätta att det här spelet var nästa populära grej. Visst, resultat över natten är omöjliga. Det tog ett tag för Rocket League att leda onlinespelvärlden. Till slut bevisade Welch att hans förutsägelse var korrekt.

Allt ligger i spelets enkelhet...

Ja, utvecklarna gjorde också ett enormt bidrag till den oöverträffade framgången för Rocket League. Men det är också spelets enkelhet som gjorde det mycket populärt över hela världen.

För det första är det väldigt tillgängligt. Oavsett om du använder en mobiltelefon eller bärbar dator är inget problem. Anslut bara online och voila! Spelet har några okända saker, inget intrikat ekonomiskt metaspel och till och med inga karaktärsförmågor att bemästra. Till skillnad från League of Legends och Dota 2 behöver du inte nödvändigtvis ha en del av erfarenhet för att förstå spelet och målen.

Också, Rocket League är visuellt tilltalande. Det finns olika val av lagfärger och estetik på varje stadion. Att vara åskådarvänlig innebär att lägga till kul i ditt spel. Snabb design, matchen varar endast i högst tio minuter, vilket inkluderar stopptid för målomspel.

Så, redo att gå till arenan? Rocket League förblir ett roligt spel med enkel gameplay men fantastiskt vacker estetisk design.

More posts
13 mars 2022

Rainbow Six Siege Mobile

Rainbow Six Siege Mobile utvecklades av Tom Clancy. I det här spelet måste du rädda gisslan, och du måste desarmera olika bomber som dina fiender lägger var som helst och överallt. Rainbow Six Siege M...
Read more