Är det möjligt att byta skinn innan Overwatch-spelet startar?

Hurra Overwatch-spelare! Nytt år har kommit och självklart finns det också uppdateringar om ditt favoritspel! Vi vet alla att Overwatch är ett av de mest eftertraktade spelen för närvarande eftersom det erbjuder en uppsjö av outfits som spelarna kan njuta av. Och nu har ytterligare en överraskande funktion lagts till för att locka dig ännu mer!

This Year of the Dog kunde utvecklarna av Overwatch lägga till ett nytt alternativ där spelare kommer att ha möjligheten att ändra utseendet på sin karaktär innan matchen börjar. Det har efterfrågats av många ivriga fans, och tack och lov beviljade Blizzard vår begäran!

Tillsammans med den här uppdateringen noterade Blizzard också att detta alternativ endast bör göras i början av matchen. De gjorde inte ett sätt att låta det hända i mitten av matchen för att undvika avbrott i matchen. De vill förhindra att spelare väntar längre medan den andra deltagaren tar för mycket tid på sig att bestämma sig för vilken outfit han vill ha för sin karaktär.

Denna nya funktion lanserades redan den 8 februari och många spelare njöt redan av den. Den kan aktiveras genom att ställa in skärmen "Sätt ihop ditt lag". Det är lätt att navigera och användarvänligt för att undvika att förvirra användarna. Se bara till att du gör det innan matchstart eftersom du inte får möjlighet att göra det mitt i spelet. Så bestäm dig så tidigt som möjligt.

En annan spännande nyhet är att en ny kartuppsättning i Thailand läggs till på evenemanget. Den är speciell eftersom den skapades exklusivt för Capture the Flag. I Overwatchs historia är det den första kartan som skapats för Capture the Flag och några nya skinn inklusive Widowmaker, Genji, Hanzo, Pharah, McCree och Mercy. Dessa kläder är en del av den legendariska uppsättningen.

Det finns även nya kosmetika som sprayer och segerposer som säkerligen kommer att ta spelet till en intensiv nivå. Det gör upplevelsen roligare och roligare. Det här året har gett oss många överraskningar och vi kan inte vänta på fler kommande uppdateringar när tiden närmar sig. Samlingen har växt och det finns mycket mer att visa upp. Faktum är att Blizzard inte tar en paus när det gäller att förbättra sina spel och deras funktioner.

More posts