Att göra och inte göra när du spelar CS: GÅ

Hur länge har du spelat Counter-Strike: Go? Gillar du det? Vilka är de effektiva strategierna som hjälpte dig mycket att vinna i varje match? Är det bara ett magiskt trick eller exceptionella färdigheter och kunskaper?

Counter-Strike: Go hade varit ett av de växande och utvecklade onlinespelen under åren av dess framgång. Många spelare och spelentusiaster hade skapat ett intresse för spelet och funktionerna från detta spel. Det ger också en exceptionell spelupplevelse, vilket är den viktigaste fördelen för laget för att öka mer försäljning och köp från de uppskattade spelarna.

I det globala systemet hade nästan miljoner människor redan köpt det här spelet på grund av dess spännande och unika spelupplägg. Det här spelet och dess grafik som används kan få en spelare in i spelplatsen och få dem att känna att de är inne på datorskärmen.

Att spela den här typen av spel hade aldrig varit lätt för många regler, och strategier måste övervägas för att uppnå seger. Med tanke på detta, här är några av strategierna från de tidigare och expertspelarna i detta spel för att sprida sin kunskap till andra blivande expertspelare.

Låt oss först börja med saker att göra under spelet.

•    Med tanke på den falska växten kan du ha en enkel död, håll in E-knappen och ha tålamod tills du hör ett ljud. Sedan, för att få ut ditt vapen, spam 1.

•    Gör huvudskott före avfyring eller vanliga skott.

•    När du gör falsk desarmering, använd skiftgången och tryck på bomben för att gå i den bredare vinkeln med stilla växlingsgången. Med detta kan en konstig vinkel uppnås när T:n tittar på bomben.

•    Titta på självstudier om hur du får din prestation att öka till en högre nivå. Youtube är en bra källa till videor och självstudier.

•    När du trycker på som CT kan du använda räknarens blinkningar. Närhelst en rusning närmar sig, detonerar inte röken för att stoppa den.

•    När du rensar vissa ställen är molotovs ett utmärkt val för dig att se hur de springer medan du gladeligen dödar dem.

•    För dig att få eller köpa extra tid (cirka 7 sekunder) med hjälp av brandgranater kan vara ett effektivt sätt, samt ge dina lagkamrater chansen att rotera.

För nästa, här är de saker du inte bör göra när du spelar CS: GO.

•    Sikta inte mot golvet eller benet.

•    Titta inte direkt när ljud hörs, det är bättre att låta tre sekunder gå innan du tittar.

•    Ladda inte om när du befinner dig mellan en komplicerad plats eller situation. Det blir bättre om du springer och gömmer dig på en säker plats och laddar om snabbt.

•    När du fortfarande inte har laddat om ditt vapen, undvik att kika, annars kan motståndarlaget få tag i dig.

•    Miljörunda inte när du fortfarande har 4 000 USD på CT och 3 500 USD på T. Undvik att köpa hjälmar

More posts
13 mars 2022

COD mobil

COD-mobil betyder Ring of Duty mobil. Detta spel. Du måste veta hur du spelar det här spelet så att du har någon aning om hur du spelar den här Call of Duty-mobilen. Hur spelar man det här spelet? För...
Read more