Bästa Fortnite-spelare 2020

2011 meddelade Epic Games att de utvecklade Fortnite. Sex år senare hände äntligen den efterlängtade releasen av spelplattformen. Idag är det svårt att föreställa sig spelindustrin utan Battle Royale.

Sedan Fortnite släpptes för tre år sedan har det blivit ett fenomen bland professionella idrottslag och amatörspelare. Så det är normalt att de flesta eSports-spelare har blivit populära.

Vilka är de 5 bästa Fortnite-spelarna över hela världen? Oroa dig inte! Du har kommit till rätt ställe!

< span style="font-size:11.0pt">Tyler Ninja Blevins - 27 år gammal har Tyler Blevins haft kontinuerliga framgångar i Fortnite . Bland Twitch-streamers är Blevins en av de mest populära. För närvarande, under Luminosity Gaming, har Blevins cirka 22 miljoner prenumeranter på YouTube och tusentals livetittare. Han medverkade i Ellen och The Tonight Show med Jimmy Fallon. Han var också med i ESPN.

< span style="font-size:11.0pt">Turner Tfue Tenny - En Twitch-streamer, Turner Tfue Tenny, är en av de mest kontroversiella Fortnite-spelare. Han blev berömmelse genom att streama gameplay av PlayerUnknown's: Battlegrounds, H1Z1 och Fortnite. Förutom 6 miljoner Twitch-följare har Tenny 10 miljoner prenumeranter på YouTube. 2018 satte han rekordartade 57 dödsfall för en enda match.

< span style="font-size:11.0pt">TSM Myth - Med miljontals Twitch-följare har TSM Myth en stark och bred fanbas . Förutom Twitch bidrog YouTube till hans popularitet. Kallas som arkitekten, TSM Myth är känd som en spelbyggare eftersom han kan förändra varje match. Förutom Fortnite gör han också varor och varumärken.

< span style="font-size:11.0pt">FaZe Cloak – En annan populär Fortnite-spelare är Dennis FaZe Cloak Lepore. Med sin många års erfarenhet av e-sport är FaZe Cloak en av de bästa spelarna i världen. Han är också dubbad som en utmärkt skottropare för sina otroliga prestationer i olika matcher. Han bor för närvarande i Austin, Texas.

< span style="font-size:11.0pt">TSM Hamlinz - TSM Hamlinz är en annan otrolig Fortnite-spelare. TSM Hamlinz anses vara den näst bästa byggare i Battle Royale-spelet och har en av de högsta vinstprocenterna. Till skillnad från andra eSport-entusiaster blev Hamlinz känd sedan 2013 innan Fortnite introducerades på marknaden. I ung ålder är han erkänd som en begåvad spelare. Bortsett från Fortnite är han en Call of Duty & Halo-spelare i branschen.

Andra kända Fortnite-personligheter inkluderar TSM Daequan, High Distortion, FaZe Jaomock, Dakotaz, Nick Eh 30 och mer.

More posts
13 mars 2022

CS:GO Ranking System

Det finns många faktorer att tänka på när man spelar Counter-Strike: Global Offensive. Rankingsystemet är en bra början. Hur fungerar det? Tja, det hjälper entusiaster att förstå deras spelnivå och ti...
Read more