Bästa Heroes of Overwatch i varje klass

Oavsett om du är en expertspelare eller en nybörjare av videospelet, Overwatch, som letar efter den bästa hjälten, då är det här inlägget perfekt för dig.

För dig som inte Jag vet inte, karaktärerna i Overwatch är spelets ramverk. Overwatch är en typ av lagbaserat hjälteskjutspel. Detta är ett av få spel som kommer med 31 män och kvinnor hjältar och robotar, massiv gemenskap, testfaser, patchstruktur och metagame.

När det gäller Blizzard-stilen kan du märka att dess karaktärer är livskraftiga. Men frågan är den, vilka är de bästa karaktärerna i Overwatch? I följande avsnitt kommer du att lära dig några av beskrivningarna om de bästa karaktärerna som du kan stöta på i Overwatch. Som vi nämnde för ett tag sedan är hjältar mycket livskraftiga. I samband med det behöver du känna till de hjältar som är idealiska för din föredragna spelstil.

< span style="font-size:14.0pt">Bästa skadliga hjältar från Overwatch

< span style="font-size:12.0pt">Soldat: 76

Soldaten: 76 är bra att användas av alla spelare, oavsett om det är en nybörjare eller en expert. Detta är perfekt att använda även om du tillbringade 1 000 timmar av dina i Call of Duty. Detta gäller även om du kommer från Diablo eller från World of Warcraft.

Nämnda hjälte kommer upp med två olika eldlägen. Du kan använda dessa som om du använder ett CoD-vapen. En av de saker som du säkert kommer att älska med den här hjälten är att den kan läka sig själv. Det rekommenderas att användas mot Zenyatta, Bastion och Pharah. Å andra sidan är det inte bra att spela med Widowmaker, D.Va och Reinhardt.

< span style="font-size:12.0pt">Genji

Genji är en av de bästa skadliga hjältarna som är roliga att använda medan du spelar. Det beror främst på att han är väldigt snabb och kan klättra på väggarna. Han har en bror som heter Hanzo. Genjis shurikens kan orsaka extrem skada på motståndarna på alla avstånd. Å andra sidan måste du experimentera med den nämnda hjältens förmågor på varje karta och i varje situation.

Den här hjälten är perfekt att slåss med Zenyatta, Bastion och Soldier: 76. Å andra sidan kan du inte använda den här hjälten när du spelar mot Symmetra, Zarya och Winston.

< span style="font-size:12.0pt">Spårmedel

Tracer är en av fansens favorithjältar i Overwatch. Hennes skrämmande accent är en av de saker som du säkert kommer att älska med den nämnda hjälten. Hon har den högsta hastigheten. Bortsett från det är hon också kapabel att ta sig fram i varje terräng så snabbt. För att maximera skadan från pistolerna som ägs av Tracer, kräver det mycket träning. Den här hjältens pistol kan användas vid skjutning inom några sekunder. Efter det måste du vänta någon gång innan du laddar om den.

Den här hjälten är bäst att använda i strid med Mercy, Widowmaker och Bastion. Men notera att det inte är bra att spela mot McCree, Soldier: 76 och Torbjorn.

More posts
13 mars 2022

Berättelsen om Dota

Från en enkel mod för Warcraft III till ett av de bästa spelen genom tiderna, Dota är en mycket hyllad MOBA som har en fascinerande historia att diskutera. Medan den mest populära utgåvan just nu är D...
Read more