Bästa League of Legends-tränare

Även om Riot Games befann sig på gränsen till en briljant idé med League of Legends, kunde det inte ha förutspått den framgångsnivå som titeln har samlat på sig. Det är inte många utvecklare eller utgivare som kan säga att spel som de släppte 2009 har en enorm spelarbas idag.

 

League of Legends har den utmärkelsen, och den är fortfarande en av de mest framstående aktörerna inom e-sportbranschen. MOBA-spelet är lagbaserat, och en av de viktigaste delarna i ett framgångsrikt lags pussel är dess tränare.

 

Det finns många tränare på olika onlineplattformar som kan hjälpa spelare att komma över platåer, dåliga vanor, rollbyten, bli bekant med nya mästare, etc. Det är dock bara en handfull namn som kommer upp när folk diskuterar de bästa League of Legends-tränarna genom tiderna.

 

< span style="font-size:12.0pt">kkOma

 

Den 34-årige koreanske huvudtränaren för Vici Gaming har många prestationer under sitt bälte. Många människor världen över tror att han är den bästa tränaren genom tiderna. kkOma, vars riktiga namn är Kim Jeong-gyun, är mest känd för sin fantastiska tid som assistent, då huvudtränare för SK Telecom T1 (SKT T1) från 2012 - 2019.

 

Under sin tid med det nu upplösta laget hjälpte han till att leda dem till många framgångar, såsom världsmästerskapet 2013, titeln LCK våren 2015, världsmästerskapet 2015 och LCK sommaren 2015 titel. Medan han tillbringade större delen av sin tid som assisterande tränare, utsågs han till huvudtränare 2017.

 

kkOma har utmärkelsen att bli den första tränaren i historien att vinna flera världsmästerskap med ett lag. Det går inte att förneka utmärkelserna från någon som står i centrum för två MSI-mästerskap, tre världsmästerskap, ett Rift Rivals-mästerskap och åtta LCK-mästerskap.

 

< span style="font-size:12.0pt">Edgar

 

Choi Woo-beam, kärleksfullt känd som Edgar, är den tidigare tränaren för Gen.G. 36-åringen och laget skar banden i maj 2020, efter att Edgar bestämde sig för att han ville ha en paus från den konkurrenskraftiga League of Legends-miljön.

 

Innan han ledde ledningen efter omprofileringen till Gen.G, började Edgar sin karriär redan 2013, när laget hade namnet Samsung Blue. Under sin mandatperiod ledde han laget till segrar i 2016 och 2018 års upplaga av Korea Regional Finals. Dessutom lyckades hans lag ta hem Summoner's Cup för sin insats vid 2017 års världsmästerskap.

 

Även om laget inte har den mest exceptionella meritlista för att vinna evenemang, som LCK, har det alltid en stark uppvisning och konsekvent bra placeringar.

 

< span style="font-size:12.0pt">Ingen avgift

 

NoFe, vars riktiga namn är Jeong No-chul, är den nuvarande huvudtränaren för Hanwha Life. Observera att det här laget fick ROX Tigers LCK-slot och roster. NoFe var också huvudtränare för ROX Tigers genom alla dess iterationer och namnbyten.

 

Många LoL-fans runt om i världen citerar NoFe som en underskattad tränare. Han är välkänd för sin tid med tigrarna, och folk tror att han gjorde det väldigt bra med en undermålig lista.

 

NoFe anses vara en bra tränare för att kunna ha en stark show med spelare, som Mouse och Clearlove, som inte anses vara högklassiga konkurrenter.

More posts