Bästa PC-spelare i Apex Legends

Du spelar förmodligen Apex Legends i en månad nu. Hur var din upplevelse? Kanske har du problem med att få hem baconet. Kanske kan du fortfarande inte få ut det mesta av dess intensiva spel, fusionselement och progressionssystem. Då, oroa dig inte mer! Du är inte ensam. Till och med de bästa spelarna i Apex Legends stötte på samma kamp, ​​särskilt när de var nya i det gratis-att-spela Battle Royale-spelet.

Vill du ha lite inspiration för att tävla perfekt med erfarna Apex Legends-spelare? Då har du kommit till rätt ställe! Här är några av de bästa PC-spelarna i Battle Royale-spelet. Så, utan vidare, låt oss komma igång! Ta en närmare titt på följande!

< span style="font-size:12.0pt">ShivFPS

Du har möjligen hört talas om ShivFPS. Det är ingen överraskning eftersom ShivFPS är den främsta PC-spelaren 2020. För närvarande är spelaren på 1 582 nivå. ShivFPS är rankat som ett apex-rovdjur och har cirka 58 813 dödade. Livstids global skada är runt 12 838 296, vilket gör ShivFPS till en av de bästa spelarna du bör efterlikna. Gå till https ://twitter.com/@ShivFPS för att hålla dig uppdaterad med spelarens senaste händelser.

< span style="font-size:12.0pt">Averageaden

En annan otrolig PC-spelare i Apex Legends är Averageaden. I likhet med ShivFPS är Averageaden rankad som ett apex-rovdjur. Med sitt engagemang för att spela kunde han nå 1 631. Döden är ungefär 57 318 och räknas. När det gäller livstids global skada är den för närvarande 12 496 376. När du kämpar som PC-spelare, tänk på Averageaden. Med ditt engagemang och motivation är allt möjligt.

< span style="font-size:12.0pt">RRQ_CimCam

En annan populär PC-spelare är RRQ_CimCam. Till skillnad från de andra Apex Legends-entusiasterna är RRQ_CimCam rankad som Diamond IV. Hans nivå ligger på 1 562. Med de tusentals nivåerna överträffade han sina dödsfall på cirka 51 339. När det gäller skada kan han också konkurrera med de andra begåvade Apex Legends-spelarna. Han har redan 2 576, 160.

< span style="font-size:12.0pt">TSM_diegosaurs

TSM_diegosaurs är en annan PC-spelare som du inte har råd att missa. Det som gör TSM_diegosaurs lika populär som de andra Apex Legends-spelarna är att han har ett underbart rekord. Som en apex predator är hans nivå på 1 203, medan hans döda är ungefär 48 597. När det gäller skador är det runt 5 490 197. för att veta mer information, gå till hans twitch (https://www.twitch.tv/Diegosaurs) och twitter (https:/ /twitter.com/Diegosaurs_) konton idag.

Nu när du känner till några av de konkurrenskraftiga PC-spelarna i Apex Legends, vad händer härnäst? Det är dags att förstå Battle Royales gameplay, progressionssystem och fusionselement! Ge det ett försök och se en enorm skillnad med din upplevelse längs vägen.

More posts
13 mars 2022

CSGO Granater – Molotovs

Molotov är en av de mer skicklighetsbaserade granater som CSGO har att erbjuda. Använd dem väl, och du kan enkelt ta bort irriterande angripare och lurar. Använd det dåligt, och du kan inte bara kosta...
Read more