Bästa Rainbow Six-operatörer

Det har gått över fem år sedan Rainbow Six Siege släpptes, och varje år lägger de till fler operatörer för att skaka upp spelet. För närvarande finns det 58 operatörer exklusive Recruit, som är kategoriserade och jämnt uppdelade i två positioner: angripare och försvarare.

 

När du måste använda valutan i spelet för att låsa upp dem kan du vara benägen att välja ut operatörer som ger mest nytta för lagets sammansättning och din egen spelstil. Här är våra mest rekommenderade operatörer under nuvarande meta.

 

Angripare

 

Aska

 

Sedan Rainbow Six Siege släpptes har Ash varit ett av de mest populära valen för sin mångsidighet. Med sina tre-växlade är hon en ren ruser utrustad med ett av de bästa gevären, R4-C, med hög eldhastighet och skadeeffekt med låg rekyl. Hon har också ett brytverktyg, M120 CREM, som kommer med två laddningar, vilket gör att hon kan förstöra dörröppningar och oförstärkta väggar.

 

Hibana

 

Utrustad med X-KAIROS är Hibana en av de mest effektiva överträdarna. Hennes pryl har 18 skott tillgängliga kan blåsa ett hål genom förstärkta väggar, storleken beror på antalet pellets du bestämmer dig för att skjuta. Den enda bristen är att hennes gadget tar längre tid att utlösa, så den kan inaktiveras. Hon är en treväxlad operatör och har även ett av de bästa automatgevären, Type 89F.

 

Thermite

 

Med de två exotermiska laddningarna han kommer med är han en operatör vars enda uppgift är att förstöra förstärkta väggar. Brimstone BC-3 öppnar upp ett stort hål i väggen den placeras på inom tre sekunder, vilket skapar en ny gångbar ingång till rummet.

 

Buck

 

Med sitt underliggande hagelgevär som heter "Skeleton Key" är han en operatör avsedd för snabba intrång, eftersom hans hagelgevär kan förstöra oförstärkta ytor. Förmågan att skapa nya skjutvinklar otroligt snabbt är det som gör Buck till en av de bästa operatörerna, eftersom det möjliggör vertikalt spel som inte många operatörer erbjuder.

 

Försvarare

 

Bandit

 

Vanligt utvald för att motverka hårda överträdare som Thermite och Hibata, hans förmåga är att förstöra angriparens sidas prylar. Hans Shock Wire är tillräckligt snabb för att förstöra exotermiska laddningar när de placeras med hjälp av ljudsignaler. Det finns många användningsområden för hans unika gadget, vilket är anledningen till att den här operatören är så mångsidig.

 

Mozzie

 

Mozzie är utrustad med Pest Launcher, en gadget som hackar fiendens drönare för att göra dem till dina. Denna gadget begränsar motståndarlagets informationsinsamling och ökar din egen samtidigt. Han har också ett av de bästa valen inom primära vapen, vilket gör honom till en skadehandlare med nytta.

 

Jäger

 

Hans unika pryl, det aktiva försvarssystemet "Magpie", fångar upp levande granater och prylar innan de detonerar. Han kommer med tre ADS tillgängliga per omgång, och de kan placeras antingen på väggar eller golv. Var och en kan fånga upp en projektil innan den inaktiverar sig själv tillfälligt i tio sekunder.

 

Puls

 

Med HB-5 hjärtsensor som upptäcker fiender genom hinder, är han en operatör som specialiserat sig på att samla information om angripare. Hans brist är att han inte kan kommunicera vad han ser om inte du och dina lagkamrater är på kommunikation.

More posts