Bästa Rocket League-bilar 2020

Året 2019 var fullt av överraskningar för Rocket League-spelare, och 2020 är inget undantag. Bilarna är till exempel mer funktionella och otroliga i år. Vilka är de bästa bilarna du bör tänka på? I den här artikeln kommer vi att gräva i de 5 hetaste fordonen 2020.

< span style="font-size:11.0pt">oktan - Söker efter go-to Rocket League-bilar? Titta inte längre än till Octane. Designen är estetisk och lätt att använda, vilket gör den idealisk för nybörjare. Den är tillgänglig med rätt hastighet, intensitet och spänning. Det är dock inte så länge som du förväntar dig. Överväg bara andra utmärkta alternativ på den här listan.

< span style="font-size:11.0pt">Dominus - Slå bollen i Rocket League verkar vara en enkel uppgift. Men det är lättare sagt än gjort, och rätt bil kan spela en avgörande roll. Dominus borde stå överst på din lista. Även om det är svårt att manövrera är det expertrekommenderat för brottet. När den uppdateras med kvalitetshjul och skinn ser Dominus cool ut. Ja, det är komplicerat att manövrera. Men RL-bilen är mer användarvänlig och passar även nybörjare.

< span style="font-size:11.0pt">Breakout - Ett annat Rocket League-fordon av hög kvalitet är utbrottet. Det som gör det unikt från andra är att det bidrar till ett otroligt skott. Den är också testad för smidigare körning och bekvämare dribbling. Stilen är dock inte så tilltalande som du föreställer dig. Men när du letar efter en funktionsspäckad lösning är Breakout bra att gå.

< span style="font-size:11.0pt">Mantis - En annan snygg Rocket League-bil är mantis. Precis som Octane och Dominus har Mantis designen du kan skryta med. Det är inte allt! Det är användarvänligt. Tack vare sin platta och breda bas. Vad annars? Mantis är mobil. Faktum är att det kan ge underbar bollhantering, vilket gör det till ett bättre alternativ för försvar.

< span style="font-size:11.0pt">Merc - För bilar med en gigantisk storlek , Merc kommer att vara det bästa alternativet för alla. Med sin storlek är den bekväm att köra och använda. Men det misslyckas med att öka och hantera.

Nu när du känner till de fem bästa Rocket League-bilarna 2020, vad ska du göra härnäst? Identifiera dina behov och krav innan du fattar ett beslut. Därifrån väljer du det fordon som passar dina förväntningar. Börja från Octane till Merc. Till en början kommer du att stöta på några problem med att använda något av fordonen. Med tillräckligt med träning kan du köra dem med sinnesfrid och lätthet.

 

More posts