Bästa World of Warcraft-klassen för nybörjare

Även om ett klassiskt spel är World of Warcraft ett spel som inte bara är för veteraner i serien utan också för nybörjare. Att hitta rätt klass för dig kan ofta visa sig vara svårt eftersom det finns så många alternativ tillgängliga för dig. Spelet är en MMORPG, och på grund av detta har vissa klasser karaktärer som är mer skicklighetskrävande. Detta kan ofta leda till att nya fans av serien blir överväldigade och ibland slutar spelet innan de ens kommit in i det. Att hitta rätt klass för dig borde vara mycket lättare efter att ha läst detta! Låt oss komma igång.

 

< span style="font-size:12.0pt">Välja rätt klass för dig

 

Att lägga tid på att höja en karaktär som visar sig inte vara rätt för dig kan vara mycket frustrerande när du spelar det här spelet. Vilken typ av klass du väljer bör bero på din roll, såväl som på hur du gillar att spela spelet.

 

< span style="font-size:12.0pt">Jägareklass

 

Om du är helt ny på World of Warcraft är Hunter definitivt det bästa valet för dig. Jägare kan fungera som sin egen min-fest på grund av att de har ett husdjur. Jägaren kan skicka sina husdjur för att attackera singel- eller duofiender medan de attackerar på långt håll. Detta är särskilt fördelaktigt i spelet eftersom att kunna dela ut skador på avstånd och inte ta någon skada kan ge dig en stor fördel.

 

Att ha ett husdjur innebär också att du kan skicka husdjuret för att distrahera fiender och ge dig själv lite värdefull tid att fly. Detta kan göra processen att gå vidare genom spelet mycket lättare och kan också minska hur många gånger du dör.

 

< span style="font-size:12.0pt">Paladin

 

Paladins är inte det bästa valet för att vara en stridsvagn, eftersom krigare tenderar att vara bättre på detta. Paladins erbjuder dig dock säker och stadig utjämning. Deras överlevnadsförmåga är en av de bästa i spelet, även om detta kommer på bekostnad av attackhastighet. De har höga defensiva bonusar och förmågan att läka sig själva. På grund av detta kan de ofta överleva möten med fiender som är en nivå eller två högre än dem.

 

Att använda en paladin är ett bra sätt för en nybörjare att träna för att bli en tankspelare. Den här klassen låter dig bli bekant med mekaniken i en stridsvagnsspelstil.

 

< span style="font-size:12.0pt">Präster

 

Detta är inte på något sätt en lätt klass att använda och kräver en god förståelse för spelet och dess mekanik. Prästen är dock den bästa klassen för helande. Prästen låter dig utföra healing utan att behöva oroa dig för för många andra faktorer.

 

Präster är i allmänhet lätta att höja nivån jämfört med andra magiker och har också hög överlevnadsförmåga. Det betyder att de kan ta en anständig skada. Prästerna kan också dela ut några otäcka skador med tiden för att komplettera deras vanliga skada. Att använda en präst är bra för både solo- och gruppspel.

 

< span style="font-size:12.0pt">The Bottom Line

 

Oavsett hur du väljer att spela spelet är dessa några av de enklaste klasserna för nybörjare. Att använda någon av dessa klasser säkerställer att du får maximal glädje av spelet som nybörjare.

More posts