Bästa lagen i Valorant: Vilka ska man spela

Har du en grupp på fem vänner? Om ni alla gillar att spela Valorant kan det vara den bästa tiden nu att prova olika karaktärskombinationer. Detta låter er alla se vilka alternativ som fungerar bäst tillsammans och för era behov.

 

Vi har bestämt tre bästa lag i Valorant. Oavsett om du bara vill prova något nytt för skojs skull eller vill ha specifika karaktärssynergier, kan dessa tre alternativ vara rätt för dig. Det är möjligt att prova dem alla just nu med de tillgängliga agenterna. Dessutom kan du testa dem för att bestämma den mest lämpliga för din spelstil.

 

Vision Kontroll

 

I denna komposition med Nova, Brimstone, Viper, Cypher och Omen, långsam och stadig är nyckeln. Med det här laget tar du kartan lite i taget. Du täcker alltid backlinjen, men du utökar kontrollen och visionen över motståndarna.

 

Viper, Omen, och Nova är de primära enheterna. Du använder dem för frontlinjerna, och Cypher håller koll på vad som händer bakom dig och sätter fällor längs vägen. Ingen fiende kommer att närma sig dig utan din vetskap. Cyphers kamera kan hjälpa dig att hålla koll på alla sidor av kartan.

 

Brimstone erbjuder täckeld och hindrar motståndare från att veta var du befinner dig. Naturligtvis måste du veta hur du siktar här.

 

När du har fick visionen, Omen hamnar bakom backlinjen och kan använda tångmanövern. Viper erbjuder visionsförnekande till fiendelag också.

 

Snabb och Furious

 

Vill du slå motståndarens lag snabbt och hårt? Om så är fallet, kommer du att vilja ha Breach, Jett, Sage, Raze och Phoenix på din sida. Den här kombinationen innehåller karaktärer med de förmågor som hjälper dig att ta ner människor på din väg. Du kan också bryta vilken chokepunkt som helst och förhoppningsvis komma ut med ditt liv intakt. Salvia är till för att få folk tillbaka till full styrka när hälsan blir dålig.

 

Fenix ​​är bäst för blinkar in för att hindra någons syn. Jett kan också hjälpa till med detta. Raze gör lite av allt och kan rensa ut en väg för ditt team. Brott tenderar att förvirra och bromsa konkurrensen.

 

Jack av alla avslut

 

Sage, Raze, Viper, Phoenix eller Jett, och Nova eller Cypher är redo för utmaningen när du vill ha lite av allt. Med dessa karaktärer har du syn, helar, skada och mycket mer. Se bara till att ditt team kommunicerar effektivt. Du måste också använda förmågorna när och när de behövs.

 

Därför, om du känner dina vänner väl, den här kompositionen är ett av de bästa teamen i Valorant.

More posts