Bästa lagkombinationer i Apex Legends

Att bygga ett lag i Apex Legends är avgörande för spelarnas framgång. Den måste också ha rätt fighters, fångstmän och tricksters. Så vilken är den bästa lagkombinationen att komma ihåg? I den här artikeln kommer du att känna till de perfekta kombinationerna för att vinna varje intensiv strid i Apex Legends.

< span style="font-size:11.0pt">Bangalore, Bloodhound och Wraith

Alla vill ha ett starkt lag. Att bygga en är dock överväldigande. Oroa dig inte! Den aggressiva trion Bangalore, Bloodhound och Wraith är ett perfekt skott för dig. Synergierna av förmågor mellan karaktärerna är otroliga, vilket hjälper dig att få en utmärkt svarstid. Men det beror på situationen. Medan Bangalore kan störa fiendens syn, kan Bloodhound se genom väggar och rök.

< span style="font-size:11.0pt">Mirage, Bloodhound och Caustic

Ett annat team består av Bloodhound, Caustic och Mirage. När du söker efter en karaktär med gasfyllda funktioner är Caustic det bästa alternativet. Bloodhound är populär för sin spårningsförmåga. Mirage, å andra sidan, har effektivt bedrägeri eller lockbete. Både Caustic och Bloodhound kan också se genom röken, vilket gör dem till ett av de bästa lagen att flankera fiender i Apex Legends.

< span style="font-size:11.0pt">Bloodhound, Pathfinder & Mirage

Det är en besvikelse att du inte kan skydda dig från fienden i Apex Legends. Men den långa väntan är äntligen över. Med kombinationen Bloodhound, Pathfinder och Mirage har du en stor chans att överleva. Det är inte allt! Ditt lag kommer att ha styrkan att ompositionera och attackera. Med Bloodhounds rörelsehastighet, Tactical Ability of Mirage och grappling hook of Pathfinder kan ditt lag vinna olika strider i slutet av dagen.

< span style="font-size:11.0pt">Lifeline, Wraith & Glibraltar

Vill du ha en bra lagkombination? Är du sugen på att ge ditt lags överlevnad ett lyft? Sedan har Lifeline, Gibraltar och Wraiths defensiva bete och attack täckt dig. För att gå i frontlinjen eller handla med de andra fienderna har Gibraltar den passiva förmågan du bör dra nytta av. I händelse av en nödsituation kan Gibraltar använda sin Dome of Protection. För att flankera fienden är Wraith ett utmärkt alternativ. Om saker blir värre, använd hennes taktiska förmåga att dra dig tillbaka från portalen.

Den aggressiva trion? Kombinationen av Bloodhound, Wraith och Bangalore är ett perfekt skott.

Fördragsmästarna? Serien av Caustic, Bloodhound och Mirage kommer till din räddning.

För effektivare och starkare lagkombinationer, be dina vänner om några hänvisningar för att spara tid och undvika krångel under hela processen.

More posts