Bästa legender och teamcomps i Apex

Apex Legends är ett Battle Royale-spel med en mängd olika karaktärer, händelser, samlarföremål och till och med en ny karta. Huvudspelläget är centrerat kring 20 lag om tre, som alla kämpar för seger. Detta gör valet av karaktären som du vill använda så mycket viktigare, eftersom ditt lag förlitar sig på att du presterar mot de 57 andra kombattanterna.

 

Utvecklarna Respawn gjorde bra att skapa så många unika karaktärer, alla med sina egna personligheter och bakgrundshistorier. Det finns för närvarande 12 legender tillgängliga, med en ny som introduceras varje säsong. Att spendera lite tid utanför de rankade tävlingslägena kan hjälpa dig att bli bekant med de olika karaktärerna och deras förmågor.

 

< span style="font-size:12.0pt">Känn din legends klass

 

Det finns fyra klasser tillgängliga i Apex, och alla Legends är tilldelade en av dessa fyra klasser. Klasserna är Offensiv, Support, Recon och Defensiv. Att ha rätt balans i ett lag är avgörande, eftersom det är fördelaktigt att ha en anfallare och de två andra lagkamraterna som komplimangerar dem.

 

Med alla Legends tillgängliga och de är i olika klasser, här är alla Legends och klassen som de tillhör:

 

  • Offensiv klass: Octane, Bangalore, Wraith, Mirage och Revenant
  • Stödklass: Pathfinder and Lifeline
  • Defensiv klass: Gibraltar, Wattson och Caustic
  • Recon Class: Crypto and Bloodhound

 

Alla dessa legender är fantastiska om de används på rätt sätt och i ett team som är väluppbyggt. Se därför till att du bekantar dig med den karaktär du väljer och bygg ett bra team runt dem för att få ut det bästa av dem.

 

< span style="font-size:12.0pt">Bästa Apex Legends Team Comps

 

Att bygga ditt lag i Apex är en av de spännande aspekterna av spelet. Det finns så många möjliga kombinationer av ett lag som kan skapas, och alla med en god chans att lyckas om spelarna är bekanta med deras legender. Det finns dock några lagkombinationer som ger spelarna den bästa chansen att lyckas. När legenderna i dessa kombinationer kombinerar sina förmågor, allmänna spel och nivårankning, kan de ibland visa sig vara nästan ostoppbara. Här är de bästa lagkombinationerna i Apex, utan speciell ordning:

 

  • Hög nivå och Hälsa: Wraith, Lifeline och Pathfinder
  • Extrem hastighet: Pathfinder, Octane och Wraith/Bangalore
  • Knepiga fällor: Bangalore, Wattson och Caustic
  • Strategi och bedrägeri : Mirage, Bloodhound och Crypto
  • Synergy Squad: Wraith, Lifeline och Bloodhound/Bangalore

 

Om du använder något av dessa team bör du känna det uppsving de har och hur legenderna kompletterar varandra. Att använda något av dessa lag förbättrar definitivt dina chanser att ta den segern du är ute efter

 

< span style="font-size:12.0pt">The Bottom Line

 

Att använda rätt lag har stor inverkan på hur bra du presterar i ett lagbaserat spel som Apex. Att se till att ditt lag perfekt kompletterar varje spelare och deras spelstil är mycket viktigt för att nå framgång. Välj alltså det lag som du ska prestera bäst med, men viktigast av allt, ha roligast med och gå och hämta dessa vinster.

More posts