Bästa övermäktiga klassen i Destiny 2

Är du ett fan av det populära spelet Destiny? När du registrerar dig för att spela Destiny hamnar du i en av tre klasser: Titan, Warlock och Hunter. Var och en av dessa klasser har sedan en underklass. Till exempel, om du är en Titan kan du antingen vara anfallare eller försvarare. Eller om du är en jägare kan du antingen vara en Bladedancer eller Gunslinger. Oavsett vilken av underklasserna du tillhör, har varje klass en specifik typ av granat, närstrid och en färdighet med ett slag.

Beroende på vem du frågar kan frågan om "bäst övermannad klass" variera beroende på olika faktorer. Två klasser som delar titeln "bäst" är Titan och Hunter.

Titan

En spelare som är en Titan kan växla omväxlande mellan anfallare och försvarare. En av begränsningarna med en Titan är att spelare kan dödas direkt mitt i en attack. Till skillnad från några av de andra klasserna som erbjuder precision i sin taktila, kan Titans missa, vilket är en betydande svaghet. Titans har dock fördelar. Till exempel har de förmågan att lansera förstörelsens näve; men om detta drag inte är noggrant beräknat och missar sitt mål – måste spelaren vänta med att ladda om innan han använder den igen.

Jägare

Till skillnad från sin motsvarighet, Titan, där när de väl använder sitt superdrag måste de laddas om innan de kan användas igen, kan jägaren använda sin superförmåga utan att vänta med att ladda om. Detta kan visa sig vara fördelaktigt i spelet och under en match. Jägarna kan inte bara ladda upp sin Super Ability direkt, utan om du hamnar i underklassen Gunslinger får du en Golden Gun. Denna unika pistol kan avfyra tre skott rygg mot rygg. Om en runda landar på din motståndare dödar den dem direkt. Om du inte är en Gunslinger, utan en Bladedancer, får du Arc Blade. Den enda skillnaden mellan Arc Blade och Golden Gun är att det bara finns en attack per drag, till skillnad från de tre som följer med Golden Gun.

Att bestämma den bäst övermäktiga klassen i Destiny kan diskuteras, särskilt med klasserna och underklasserna. Vissa skulle hävda att jägaren lätt är den mest överlägsna med tanke på deras förmågor, medan andra skulle säga Warlock. Oavsett din klass eller underklass är Destiny ett spel som kombinerar strategi och peer-to-peer-engagemang. Vad mer kan en spelare begära?

More posts
13 mars 2022

Dyk in i PUBG Mobile

PlayerUnknown's BattleGrounds eller PUBG har nu kommit till Android och iOS. Här är allt du behöver veta för att fortsätta sluka den där kycklingmiddagen! Vad är PUBG Mobile? PUBG Mobile är den offi...
Read more
13 mars 2022

COD mobil

COD-mobil betyder Ring of Duty mobil. Detta spel. Du måste veta hur du spelar det här spelet så att du har någon aning om hur du spelar den här Call of Duty-mobilen. Hur spelar man det här spelet? För...
Read more