Bästa spelarna i Dota 2

Dota 2 är ett onlinespel för flera spelare som drar till sig mängder av spelare. Vissa spelare blir medlemmar i Dota 2-elitlag, medan andra fortsätter att förbli fritidsspelare.

 

Om du har turen kan du bli en av de bästa i Dotas spelhistoria.

 

Enligt ESports är dessa de nuvarande fem bästa Dota-spelarna.

 

< span style="color:#0e101a">Xu “BurNing” Zhilei – Den här Dota-spelaren började 2008 och är medlem i Invictus Gaming. Han är grundaren av Team Aster och ses som en av de bästa Dota-spelarna för sina många utmärkelser och internationella vinster.

 

< span style="color:#0e101a">Amer "Miracle" Al-Barkawi - Al-Barkawi är mer känd under sitt Dota-spelnamn, Miracle . Miracle är en av grundarna till OG och Nigma, som han för närvarande spelar för. Även om Miracle bara har spelat i fem år, har han samlat på sig intäkter på över fyra miljoner.

 

< span style="color:#0e101a">Peter "ppd" Dagger - En 28-årig amerikan, Peter Dagger eller "ppd" som han är känd i Dota-världen, var grundaren av Evil Geniuses, vilket ledde till hans internationella titel 2015. Han spelar för närvarande för Ninjas in Pyjamas och är känd för att ta på sig en supportroll på Dota.

 

< span style="color:#0e101a">Syed "SumaiL" Hassan - Den här Dota-spelaren var en lagkamrat till "ppd" på Evil Geniuses, som vann den internationella titeln 2015. När SumaiL kom in i Dota-världen ansågs han vara ett underbarn eftersom han var en av de yngsta spelarna. För närvarande spelar SumaiL för OG.

 

< span style="color:#0e101a">Xu "fy" Linsen - fy kan anses vara en av de bästa Dota-spelarna i världen; men han är också känd som världens bästa Rubiks kublösare. Den här Dota-spelaren är känd för att vara en av få supportrar i spelet som har vunnit två turneringar. För närvarande spelar han för Four Angry Men med en total vinst på över två miljoner.

 

< span style="color:#0e101a">Vad krävs för att bli bäst?

 

För att bli bäst i Dota måste du ha följande tips i åtanke.

 

  • Teamwork – Dota är en strategi och planering spel; Därför, om du funderar på att spela Dota, kom ihåg att det handlar om lagarbete.
  • Kommunikation – blomstra som en Dota 2-spelare betyder att du kan kommunicera med dina lagkamrater. För att kunna utföra attacker och strategier på rätt sätt måste Dota 2-spelare kunna kommunicera.
  • Förstå en karta – Dota 2-spelet tar placera på en karta; För att trivas som en karaktär i spelet måste du därför förstå och förstå att navigera norr, söder, öster eller väster.
  • Syfta mot målen - uppdragsspel är viktigt i Dota 2. För att gå från nivå till nivå och få erfarenhetspoäng är målen avgörande.
  • Känn din roll – är du ett stöd , eller är du kapten? I Dota är det viktigt att veta vilken roll du och din karaktär spelar i målen. Om du inte känner till din roll kan detta leda till missförstånd och missförstånd.

 

Om du vill spela Dota för att bli bäst, lär dig av de bästa genom att bygga upp din spelare och få den erfarenhet som behövs. Öka dina färdigheter och gå igenom nivåerna, och vem vet, du kanske blir nästa BurNing- eller Fy Dota-spelare.

More posts
13 mars 2022

Bästa spelarna i Dota 2

Dota 2 är ett onlinespel för flera spelare som drar till sig mängder av spelare. Vissa spelare blir medlemmar i Dota 2-elitlag, medan andra fortsätter att förbli fritidsspelare.   Om du har turen k...
Read more