Bättre sätt att slutföra Timed Trials Challenge i Fortnite

Fotnite presenterar utmaningen med tidsbestämda tester som säkerligen kommer att ta din spelupplevelse till nästa nivå. Det kan tyckas enkelt, men det kan också vara knepigt när du känner dig överväldigad av de uppgifter du ska utföra. Det är också viktigt för nybörjare att lära sig vändningarna så att de inte går vilse mitt i spelet. Så fortsätt läsa innan du hoppar in i Fortnites verkliga värld.

Testutmaningen har en flytande blå klocka som varje spelare måste aktivera innan de utför någon uppgift. När utmaningen fortskrider kommer du att märka att klocktimersymbolerna flyter i ena hörnet av skärmen. Ditt mål är att nå var och en av dem innan du får ont om tid.

Fortnite erbjuder fem olika tidstest, vilket ger varje spelare gott om tid att slutföra varje uppgift. Det är dock fortfarande avgörande för dig att röra dig snabbare, särskilt när du måste bygga. Andra utmaningar låter dig också använda hoppkuddar eller ATK för att säkerställa att du slutför uppgiften i tid.

En av tidstesterna kan ibland hittas i den östra delen av Retail Row. Du kan också gå förbi på Lonely Lodge, där tidtagningen ligger på taket av trästugan som ligger i mitten av kartan. Du kanske inte förväntar dig men det tomma fältet som ligger sydöst om Junk Junction har också en annan uppgift att utföra.

Ett annat tips som du inte bör missa är tidstestet som ligger vid den södra delen av Snobby Shores. Det har ett lite svårt sätt att slutföra utmaningen så du måste gå riktigt snabbt innan timern tar slut. En annan är mellan de magiska platserna Salty Springs och Shifty Shafts. Naturligtvis är Paradise Palms också ett av de utvalda områdena för dig att slutföra uppgifterna i tid. Du kan passera vid en flod som ligger i den norra delen av Tomato Town där det också erbjuds en tidsresa.

Notera de nämnda platserna eftersom det är ditt sätt att klara utmaningar. Fortnite kan också uppdatera platserna men dessa tips kommer att ge dig en uppfattning om de möjliga platserna att söka för tidskörningsutmaningarna och överträffa dem. Var och en har olika funktioner och svårighetsgrad, så se till att du är fullt utrustad och redo att visa dina snabba rörelser!

More posts
13 mars 2022

Fortnite Battle Royale

Fortnite Du kan spela ett onlinespel via internet och datornätverk. Onlinespel är mycket vanliga idag och onlinespel finns överallt, speciellt i datorbutiken och mobiltelefonen. Onlinespel designades...
Read more