Bemästra dina färdigheter i PUBG Mobile

PUBG eller spelaren Unknown's Battle Grounds är också bland de mest populära onlinespelen i dagens digitala värld. Genom PUBG Mobile kan du njuta av spelet på din iPad, iPhone och Android-enheter. PUBG Mobile-spelet är utmanande, så du måste behärska dina färdigheter för att bli den sista mannen som står.

För att göra det bästa i ditt PUBG Mobile-spel, överväg följande tekniker:

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Bär alltid din hjälm 

Det är viktigt att bär alltid din hjälm. Om det finns skador på din hjälm måste du byta ut den mot en ny. Du kan föredra för nivå 2 hjälm för bättre skydd mot Kar98K huvudskott.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Istället för Med-kit, använd bandage om du har tid

Du kan föredra överflödigt bandage förutom medicinpaket när du inte är i en eldstrid. Även om det tar längre tid att läka dig, är det fortfarande användbart när du behöver det som mest.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Använd den tredje personen

Om du använder tredje person kommer du att få en glimt av din omgivning utan rädsla för att exponera dig själv. Med en tredjepersonskamera kan du se dig runt träden och över väggarna medan du fortfarande är i skydd.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Använd trappor som din campingplats

Trappan kan en bra campingplats. Samtidigt är det också ett farligt område för spelare som röjer uthus. Om du är på toppen av trappan kan du tydligt se fienderna.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Se upp för genomträngande trappor

Om du attackerar spelare som gömmer sig i byggnaden, bör du se upp eftersom de kanske sitter på toppen av trappan.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Döda inte nedlagda spelare omedelbart  

När du slår ner en fiende, du får inte omedelbart döda dem. Om de börjar krypa iväg kan du be dem om värdefull information. Döda spelaren om han kryper bakom skydd.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Använd lämpliga vapen för din situation

Observera att du måste använda vapen som är tillämpliga på din situation. Till exempel kan du använda ett hagelgevär eller SMG om du är inne i en byggnad. Å andra sidan kan du använda ett automatgevär när du är i ett utomhusområde.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Använd aldrig ditt fordon som skydd

Du kan vara på risk om du använder ditt fordon som skydd. Din fiende kan skjuta ditt fordon och skada det. Det kan explodera, vilket möjligen kan döda din karaktär.

Med dessa tips, du kan bemästra dina färdigheter i PUBG Mobile. Samtidigt behöver du också mer tålamod för att göra det bästa av ditt spel.

More posts