Brigitte när hon är som bäst

En av de mest utvalda hjältar i Overwatch är Brigitte. Hon är yngsta dotter till Ingrid och Torbjörn Lindholm och Reinhardt Wilhelms reskamrat. Hon är inte längre den som sitter vid sidan av eftersom hon nu är en försvarare för att ge skydd till de karaktärer som behöver. Ändå har han egenskapen att vara envis som hon har ärvt till sin mäktige far. Hennes rustning är den hon är specialiserad på att göra.

När Brigitte skadar fiender med hans Flail använder hon reparationspaket för att automatiskt läka lagkamrater eller närliggande allierade. Genom att använda sin Flail kan hon slå många mål eftersom denna förmåga hos henne är kapabel till en stor full gång. Spelare kan också använda hennes Whip Shot, som är till stor hjälp för att attackera flera fiender i ett enda område. När du går in i en strid måste du använda hennes Barrier Shield eftersom den ger ett slags personligt försvar, och samtidigt har hon Shield Bash som kan bedöva fiender. Framför allt, den ultimata förmågan hos Brigitte är Rally som ger henne fart i en kortvarig boost, rejält, och det kan också vara rustning under en längre tid.

Brigitte tillhör stödja hjältar. Hennes mångsidighet gör honom bra när det gäller att ge rustningar till sina allierade. Hon är också den bästa hjälten då hon väljer att vara i frontlinjen snarare än i backlinjen i varje match. Det är därför hon också liknar alla stridsvagnar som ger skydd till hans allierade. Hon fick en stor aura för healing, som är från hans, Inspire, vilket också gör henne väldigt användbar när hon är med sitt team. Trots Brigittes styrka i mycket nära strid, skadar hon inte hans fiende i ett enda område. Om du försökte hacka den här hjälten kan hon vara värdelös och meningslös.

Här är några av Brigittes förmågor och vapen som förvånade alla spelare.

Inspirera är det passiva Brigittes förmåga. När hon orsakar skada på sina fiender med hjälp av sitt Whip Shot eller Rocket Flail, kommer det att skapas en helande aura runt henne. Detta kan hjälpa henne att hela sina allierade vid en given tidpunkt. Sedan kan varje enskild attack uppdatera den passiva igen.

Det finns en kort kyler ner sin förmåga innan den kommer att regenereras igen. Håll alltid kontakten med dina lagkamrater, det faktum att läkningen inte kan gå igenom i centra och väggar runt Brigitte.

Rocket Flail är Brigittes primära vapen. Du måste veta att hennes primära eld är en kombination av närstridsattack och slaga. Denna attack kan bedöva flera fiender när den går längre framåt.

Brigitte är en mer och spännande karaktär som spelare alltid använder i en match. Du måste känna och bekanta dig med henne. Hon är en av sina snälla karaktärer i Overwatch, bara använde henne ordentligt och såg till att också skydda henne. Brigitte kan hjälpa dig att höja och komma till din önskvärda rang.

More posts