COD Mobile - Vad är TDM?

Vid lanseringen har COD (Call of Duty) mobil fem aktiva spellägen tillgängliga för dig att spela.

Det är de

  • Dominans

· Deathmatch

· Frontline

· Hardpoint

  • Och fokus i den här artikeln, team deathmatch.

Vad är TDM?

TDM är det förkortade namnet för "team deathmatch". Team deathmatch är ett älskat klassiskt spelläge för Call of Duty-serien. Du och fem andra spelare ställs mot varandra på en av spelets vidsträckta kartor.

Ditt lags mål är enkelt: Döda fienden snabbare än de dödar dig.

Poängtaket är 75, så det är ett lopp för att se vilket lag som kan få 75 dödsfall först inom tidsgränsen. Om timern tar slut vinner laget med flest dödsfall.

Hur blir jag bra på TDM?

I TDM är ditt dödsfall/dödsförhållande namnet på spelet. Detta gör det perfekt för alla er som fokuserar på dödandet och inte målen. Det är ett mindre taktiskt fokuserat spelläge än dominans eller sök och förstör (som inte finns med ännu), vilket gör det till det bästa läget att hoppa in i för lite snabbt skoj.

Att förstå Map Spawns är avgörande för framgång i TDM

Spawns är de områden på kartan där fienden dyker upp eller återuppstår efter att de dött.

Var du och dina lagkamrater är på kartan har en direkt inverkan på dessa spawns. Att vara på vissa platser hindrar fiender från att leka där (kallas spawnblockering). Du kan också tvinga dina fiender att spawna var du vill med lite positionering.

Lärande spawns görs bäst genom försök och misstag. Ju mer du spelar desto mer kan du lära dig hur de fungerar. Du kan också titta på videor om dem om du vill.

Att läsa minikartan är en obligatorisk färdighet

Detta är inte bara för TDM, utan för alla icke-hardcore spellägen, i alla first-person shooter-spel.

Om du kan läsa minikartan kan du se var dina lagkamrater är placerade utan att behöva prata med dem. Så om ditt team inte har headset så går du inte helt vilse.

Genom att veta var dina lagkamrater är kan du veta vilka körfält (kritiska rutter genom kartan) som behöver övervakas och vilka som täcks. Du vet också var du kan skjutas ifrån, var fienderna kan och leker och var du behöver leta.

TDM (team deathmatch) är en favorit bland COD-fans, och om du är ny på COD-mobil rekommenderas det att du börjar med detta spelläge.

More posts