COD mobil

COD-mobil betyder Ring of Duty mobil. Detta spel. Du måste veta hur du spelar det här spelet så att du har någon aning om hur du spelar den här Call of Duty-mobilen. Hur spelar man det här spelet? Först måste du ställa in dina vapen om dina vapen fungerar bra och om dina vapen fortfarande är okej. För det andra måste du hitta var ditt mål är eftersom att hitta ditt mål eller dina fiender skulle hjälpa dig att tjäna pengar som du behöver när du köper en vara. För det tredje bör du hålla ögonen borta från skärmen där kartan finns.

Det finns en karta som du kommer att se på skärmen på din telefon eller dator. Den kartan skulle fungera som din guide för att hitta ditt mål såväl som din fiende. Håll blicken från kartan eftersom kartan hjälper dig att hitta ditt mål. Om du tror att du behöver byta pistol byt då pistolen omedelbart. Du bör följa reglerna som ges av denna ansökan. Om du inte har någon aning om detta spel har du rätt att ha en handledning för att du ska kunna fullända detta. Om du inte har någon aning försök att söka på internet eller så bör du snälla några av dina vänner att ge några av de råd och information som kommer att hjälpa dina framträdanden mycket bra när du spelar.

COD (Call of duty) mobil är ett känt spel eftersom det här spelet är precis som PUBG och Counter strike. Dessa tre onlinespel har skillnader eftersom det finns en del vapen och några vapen. Detta är också en kamp mellan varandra och varandra. Om du tycker att det här spelet är svårt, pröva bara ett för att du ska ha kunskap om COD (Call of duty) mobil. Det här spelet är känt av alla, särskilt pojkarna som verkligen gillar, tycker om och älskar att spela det här eftersom det här är ett berömt spel.

När du spelar det här bör du leta efter inställningen för i den här inställningen hittar du en handledning som lär dig hur du spelar detta spel som heter COD (Call of Duty) mobil. Men du bör begränsa din tid när du spelar detta, särskilt när du är 10-15 år gammal eftersom det här spelet inte är lämpligt för unga pojkar och flickor.

More posts