COUNTER STRIKE: GLOBAL OFFENSIV

COUNTER STRIKE: GLOBAL OFFENSIV

Den fjärde släppta serien av Counter Strike Game är Counter Strike: Global Offensive (CS: GO) lanserades den 21 augusti 2012 av Hidden Path Entertainment och Valve Corporation.

The Counter Strike: Global Offensive har två motsatta lag i spelet, Counter Terrorist och the Terrorist. De två lagen har samma huvudmål, och det är att döda och besegra varandra. Men bortsett från detta mål har terrorister och Counter Terrorist också olika mål. Terroristens mål är att placera en bomb på en viss plats och att sätta människor i fara. Medan kontraterroristen agerar som hjältarna och de goda spelarna i spelet som har som mål att desarmera bomben som terroristerna placerade, rädda gisslan och förhindra de dåliga saker som terroristen kan göras.

Det globala offensiva spelet har 9 huvudspellägen, tävlingen, deathmatch, Casual, Arms Race, Demolition, Wingman, Flying Scoutsman, Danger Zone och Weapon Course som spelarna kan välja och välja att spela. Matchmaking i spelet är tillgängligt, och det låter spelarna titta på sina egna servrar och spela på ventilservrar. Efter varje match i Counter Strike belönas varje spelare med olika vapen och guld som de kan använda för att öka sin kraft, styrka och de vapen som de kan använda i stridsområdet.

Vinnande lag i varje får såklart mer pengar belöningar än de förlorande lag som bara kan få ett litet antal pengar belöningar. Lagkamrater i spelet bör skyddas. I vissa fall dödar spelarna sina egna lagkamrater, och det är inte tillåtet i spelet att straff kommer att ges till spelaren. Det finns 5 köpbara vapen som kan hjälpa spelarna att bli starkare för att skydda sig själva under stridsspelet. De 5 typerna av köpbara vapen är gevär, maskingevär, tunga vapen, pistoler och granater. Granaten har två olika typer, handgranater och rökgranater. Handgranaten orsakar en allvarlig skada när den används medan rökgranaten bara orsakar rök i området, vanligtvis används för att fly fienderna eller för att göra dem distraherade.

Playing the Counter Strike: Global Offensive bör alltid ha ett samarbete med ditt lag eftersom spelet påtvingar hur enhet och samarbete fungerar mellan medlemmen i varje lag när som helst på en arena för stridsspel.

More posts
13 mars 2022

Vad är DOTA?

. Dota 2 har blivit populärt redan innan de uppfann de andra spelen. Det är beroende på grund av dess vackra grafik, karaktärer och spelutforskning. Vad är en M. O. B. A.? Om du ska spela Dota, är h...
Read more