CS: Go: Lär dig mer om vapnen

Är detta din första tid att spela CS: GO? Med tusentals spelare över hela världen och vid varje given tidpunkt förblir det ett av de mest kända first-person shooter-spelen online. Om du inte har någon aning om det här spelet, fortsätt läsa för att veta mer om de använda vapnen.

< span style="font-size:12.0pt">Kniv

Kniven har två olika attacker; första attacken, som anses vara snabb men svag, och den andra attacken, som är långsam men stark. Undrar du vad du ska använda? Tja, i en kniv måste du göra så mycket skada som möjligt. Så du måste gå för den övre närheten. För en nybörjare rekommenderas det att gå i den övre närheten med den första attacken, så att du garanterar en träff. När din skicklighet ökar, gå med den andra attacken för mer skada. Att hoppa mot en fiende med kniven och sikta mot huvudet är en effektiv och dödlig metod.

< span style="font-size:12.0pt">Pistoler

Underskatta aldrig kraften av pistolen. Även om det är ett sekundärt vapen, kan pistoler rädda liv när du får slut på ammunition.

Nedan finns några räknare Strike Tips för populärt använda pistoler i detta onlinespel:

< span style="font-size:12.0pt">USP Tactical

Detta är en föredragen pistol i spelet. Den har en hög eldhastighet; därför redo att arbeta med pekfingret och klicka på vänster musknapp så snabbt du kan. Detta vapen har låg rekyl, sikta därför mot överkroppen eller huvudet för allvarlig skada.

< span style="font-size:12.0pt"> Glock

Det här vapnet har en låg eldhastighet, men den har ett alternativt eldläge med tre rundor som är speciellt kraftfullt när det skjuts in i huvudet eller överkroppen. Men tre-rundans burst-läge har en långsammare eldhastighet jämfört med det halvautomatiska läget; därför ser du till att ta ner fienden med den första elden. En effektiv teknik för skuren skulle vara att skjuta in i en fiende och sedan skjuta åt vänster och höger och sedan lossa en omgång till för att bryta för att döda fienden. Det här vapnet fungerar bara i en kamp på nära håll.

< span style="font-size:12.0pt">Desert Eagle

Detta är tillförlitligt jämfört till andra vapen. Detta, tillsammans med USP Tactical, är normalt det bästa valet för många spelare, särskilt prickskyttar. Tre välplacerade skott i den övre närheten är normalt tillräckligt för att döda en bepansrad fiende. Men du måste vara extra försiktig med denna rekyl eftersom den hoppar upp lite efter varje skott. Så det rekommenderas starkt att rikta det första skottet mot den övre delen av fiendens mage.

More posts