CSGO Granater – Molotovs

Molotov är en av de mer skicklighetsbaserade granater som CSGO har att erbjuda. Använd dem väl, och du kan enkelt ta bort irriterande angripare och lurar. Använd det dåligt, och du kan inte bara kosta ditt lag värdefull tid utan även döda dem.

Om man ignorerar lockbeten, delas CSGOs granatpool upp i två offensiva och två verktyg, ja, för dettas skull artikel. Du har rökgranaten och flashbangs, sedan har du fraggranater, som är ganska vardagliga, och molotovs.

Det finns faktiskt två typer av molotovgranater i CSGO. Du har molotovs som terroristsidan får, och du har brandgranaten som kontraterroristsidan får. De två är identiska på alla sätt, med undantag för priset, där CT-granaten kostar lite mer.

Det beror på att brandgranater i försvar är lika kraftfulla som molotovs i anfall. För de omedvetna, när granaten exploderar, sprider den eld över hela marken och orsakar enorm skada i några sekunder. Utöver det kan du ta bort dem från väggar och ytor.

För angripare ger detta dem den perfekta möjligheten att spola ut fiender ur gömställen och tvinga dem att antingen falla tillbaka eller att engagera sig. Kombinera dem med rök när du attackerar en plats, så kan du inte bara avbryta en siktlinje för många fiendens försvarare, utan även spola ut alla som lurar på platsen.

Var dock varna, molotovs och eldsvånare gör lagskada, så om du förstör ditt kast, är du kommer att göra lite chunky vänlig eld och få ilska av dina lagkamrater.

Granaten är fantastisk i offensiven, men där den verkligen lyser är när den är i händerna på en försvarare. Det finns några sätt att använda det här, men vissa är mer effektiva än andra. Ta scenariot där fienden bestämmer sig för att blixtrar och skynda på bombplatsen, låt oss säga om hägring, och de trycker A genom rampen. Du kan sitta Fireboxes, och banka en brandman från sidan av rampen och ner i den, täcka det hela i lågor.

Det här kommer inte bara att orsaka galen skada på fienderna som fångas av det, utan det kommer också att få dem i panik. Antingen faller tillbaka och slösar tid och nytta eller pressar upp i en tizzy, på halv hälsa, i huvudsak förvandla ronden till en skjutbana för försvararna.

Du kan också använda dem för att bara bränna tid. Om du märker att försvararna spelar långsamt, vänta på att de ska bränna klockan, och när de är redo att anfalla, bränn det lite mer med molotovs och rök.

Skadan är trevlig, men det du verkligen vill ha av granaten som försvarare är att få fienderna i panik. När de får panik blir de slarviga och gör misstag, strategier och knuffar faller isär, och rundor är mycket lättare att vinna.

Liksom andra granater har kartor inlärbara molotov- och brandgranatfläckar, så ta dig tid att lära dig dem.

More posts