CS:GO Ranking System

Det finns många faktorer att tänka på när man spelar Counter-Strike: Global Offensive. Rankingsystemet är en bra början. Hur fungerar det? Tja, det hjälper entusiaster att förstå deras spelnivå och tilldelar färdighetsgrupper med motståndare på samma nivå.

Vad mer? Här är den andra informationen att veta:

< span style="font-size:11.0pt">Konkurrenslista

Counter-Strike: Global Offensive har totalt 18 rankningar. Några av dem inkluderar CSGO Silver 1, Silver 2 CSGO, Silver III, Silver IV, Silver Elite, Silver Elite Master, Gold Nova I och mer. Varje rang anger CS:GO-spelarens skicklighet. Alla börjar från en Silverrank till Global Elite. De första 6 leden anses vara den låga gruppen. Master Guardian leden är den starka mitten. De sista 4 leden är Elitgruppen. Sedan dag ett vill alla spelare vara en del av elitraden, vilket gör konkurrensen intensiv. Men det är lättare sagt än gjort.

< span style="font-size:11.0pt">Enkla tips om hur man får en ranking i Counter Strike: Gå offensivt

Nybörjare av CS:GO har ingen rankning alls. Men med kunskapen om skjutmekanik, lagstrategier, olika vapen och kartor kan du nå toppen.

Utmärkta spelfärdigheter är också en nödvändighet. Tyvärr sker det inte över en natt. Faktum är att det är en lång process. Hemligheten här är att öva på färdigheterna. Andra effektiva tips ges nedan:

< span style="font-size:11.0pt">Se till att spela med bots för att förstå grunderna i CS:GO-spelet.

< span style="font-size:11.0pt">Prova onlinematcher i Counter Strike: Go Offensive-lägen. Även om du misslyckas, är onlineupplevelsen värt det.

< span style="font-size:11.0pt">Använd olika typer av vapen för att identifiera ditt bästa alternativ. Undvik gissningslek.

< span style="font-size:11.0pt">Välj minst 2 kartor. Innan du börjar spela, förstå grunderna i kartan för att hjälpa ditt lag att bli mer konkurrenskraftigt.

< span style="font-size:11.0pt">Installera CS:Go-träningskarta. Träna på att skjuta innan du spelar en karta.

< span style="font-size:11.0pt">Försök att nå den andra erfarenhetsnivån för att öppna upp för konkurrenskraftiga och intensiva matcher.

< span style="font-size:11.0pt">Slutför minst 10 tävlingsmatcher för att få din första ranking i Counter Strike: Go Offensive.

< span style="font-size:11.0pt">När du har en första rang, glöm inte att utveckla dina färdigheter. Använd också CS:GO-startalternativ och konsolkommandon.

< span style="font-size:11.0pt">Hur rankas man i Counter Strike?

Många spelare verkar nöjda när de har en första rang. Känn inte på samma sätt. Få nya led genom att öva på vapensprejmönster, fokusera på minikartan, lära dig grunderna i spelet och ändra din taktik.

Det viktigaste är att ha ett positivt tänkesätt. Ge inte upp, även om du misslyckas.

More posts