Counter-Strike: Global Offensive: Tips for Beginners

Nya spelare kan ha svårt att spela CS: GO, men du kan fortfarande förbättra dig med hjälp av våra CS: GO-tips. Så, låt oss gå!

Counter-Strike: Global Offensive släpptes 2012 i augusti och utvecklades av Valve och är en flerskiktad FPS-spelupplevelse och är en av de mest populära e-sporterna. Kärnmekaniken är bara enkel: rikta pistolen mot motståndarna och skjut sedan.

Att spela det till en början kan vara skrämmande, och det är därför vi har skapat några användbara tips som du kan ansöka om för en säker vinst.

Övning ger färdighet

Counter-Strike är inte ett slags spel som du enkelt kan manövrera. Vissa förvecklingar kan överväldiga dig. Att bli bättre på det över en natt är inte möjligt. Så ditt bästa alternativ är att spela det mycket. Om du gör det blir du snabbare och minskar den totala tiden du spenderar med spelet.

Beställ dina inställningar

Vet vilken typ av kontroll-, video- och ljudinställningar som fungerar bättre för dig. Exakta inställningar är nästan omöjliga. Allt beror på din befintliga hårdvara och individuella preferenser.

Spela deathmatch och sikta kartor

Deathmatch är ett spelläge där det inte finns några rundor och mål. Du behöver inte ens oroa dig för att spendera pengar. Deathmatch är ett utmärkt sätt att börja lära sig och bemästra rekylformerna såväl som beteenden hos de många skjutvapnen. Målkartor är kartor utformade för att spelare ska ha exakta mål.

Använd bara de nödvändiga vapnen 

Du kanske tänker att det är en bra taktik att samla ihop alla verktyg för att hantera fiender. Det är dock inte fallet med Counter-Strike. Du bör bara fokusera på viktiga vapen, speciellt under matcher på högre nivå.

Spela med rutinerade spelare eller någon bättre än du

En sak jag lärde mig är att det är en fördel att spela med en person som är mycket erfaren inom spelområdet. Visst, du kommer att förlora dåligt. Men tänk på den positiva sidan. Det kommer att gå snabbare för dig att lära dig spelet. Din beslutsamhet kommer att driva igenom dig.

Teamkommunikation är avgörande

I det här spelet Counter-Strike är det oerhört viktigt att lita på dina lagkamrater. Och kommunikation är nyckeln. Bry dig inte om din "trasiga" engelska. Gör ditt bästa. Du kommer att upptäcka att du snabbt tar dig upp. Var naturligtvis uppmärksam på din roll i teamet.

Läs mer om spelet

Bra att du inte är ensam när du utforskar Counter-Strikes detaljer. Fråga vänner om några guider och tips. Att titta på proffsströmmar visar sig också vara till hjälp. Det finns många professionella spelare i CS: GO som streamar sina träningsstrider dagligen. Lär dig hur de får kontakt med andra spelare osv.

Låt inte ditt humör styra dig

Jag har sett många spelare som så småningom tappar sina känslor efter varje match, speciellt när de misslyckades. Counter-Strike är ett frustrerande och utmanande spel, ja, men låt inte din ilska styra dig eftersom du bara gör spelet värre. Håll huvudet så långt som möjligt.

More posts
13 mars 2022

Om Hearthstone-kortset

Hearthstone är allmänt känt som ett gratis att spela webbaserat digitalt kortspel skapat och exklusivt publicerat av Blizzard Entertainment. Den ursprungliga undertiteln för detta spel var Heroes of W...
Read more