DOTA 2: Tips for Beginners

De flesta nya spelare ser DOTA 2 som ett av de extremt skrämmande spelen. De ser massor av föremål, många olika hjältepooler och hörde ibland från det giftiga samhället och skjuter snabbt upp spelet.

Vissa nybörjare ser sig själva som en som inte kommer att göra framsteg i sitt spelande. Det är det dock inte. Precis som i andra spel och som nybörjare tenderar du att uppnå mer kunskap om spelet. Det är inte bara ett enkelt spel som du redan kan göra framsteg. Det tar tid att lära sig, och det tar tid att vara proffs. Den nya spelaren får inte omedelbart sluta spela Dota 2. Istället bör de lära sig och söka efter mer om Dota 2. Här är tipsen för nybörjare att spela DOTA 2:

  1. Lär dig att lyssna

Det finns proffsspelare i DOTA 2 som säkert kommer att hjälpa dig. De är de spelare som spenderar mest tid på att spela det här spelet och blir också frustrerade ibland när de inte vinner. Denna typ av situation kan hända alla spelare. Kom ihåg att det är ett spel, så det finns tillfällen då du vinner eller förlorar.

När du väljer att spela i ett onlinespel måste du lyssna noga; ställ några frågor eller råd till andra spelare, kom ihåg deras förslag och börja sedan sakta få grunderna i att ha engagemang med andra lag eller människor online.

  1. Välj en lätt hjälte

DOTA 2 har mer än 100 hjältar, och vissa hjältar är inte vänliga mot nybörjare. Kanske kommer nya spelare att tro att Invokers unika sexiga hår betyder att han är en perfekt hjälte, men det är han inte. Vissa nybörjare kanske tycker att Visages flygande andar ser ut som det som finns i deras favoritbok, men det är de inte. Det finns få hjältar i spelet som kommer med mer skicklighetsmössa. Detta gör att spelare kan vara sitt bästa när det gäller att visa upp sina förmågor i varje tävlingsspel

De nya spelarna måste undvika hjältar som pesten. De kommer att bli frustrerade och får dem att skrika mycket. Deras föräldrar kanske tror att du har hamnat i något. Nybörjare bör välja en lätt hjälte, som Lich. Han är hjälten som fick hög fart i varje rörelse, kommer med förmågor som kan hjälpa spelare eller lagkamrater och har få höga färdigheter att skada. Dessa funktioner i Lich är bara lite hjälp för nybörjare.

  1. Dimman är din vän

När spelare kom in i DOTA 2:s match, kommer de att i kriget se en full last av dimman ovanför kartan. Det gör kartans andra sida och mer i mitten otydlig, inklusive den stora delen på sidan av nybörjaren.

Den här dimman blev en vän för nybörjare eftersom den kan hjälpa dem att bli osynliga för ett annat fiendelag. De nya spelarna måste veta att de kan se av sin motståndare så det är ett måste för att undvika områden som nya spelare lätt kan hitta av motståndarna. Dessutom måste nybörjare hitta sätt att avslöja krigets dimma på fiendens sida. Det tillåter dem att döda fiender som inte ens förväntar sig det direkt.

More posts
13 mars 2022

Klassguide för Overwatch

Det här inlägget är värt läsning av både nybörjar- och expertspelare på Overwatch. Detta är lämpligt för dem som letar efter sätt de kan göra för att förbättra sitt spel eller lära sig en ny roll på s...
Read more