De 3 bästa spellägena du bör känna till i Counter Strike!

De tre (3) bästa spellägena du bör känna till i Counter Strike!

Konkurrenskraftigt LÄGE

I det här läget kommer du att hamna på en konkurrenskraftig nivå, medan du kan ranka upp eller ranka ner. Du måste uppnå de tio vinsterna först innan du synar rankad i detta läge. Men innan denna uppgift har spelet gett spelaren en tillfällig nedkylning efter 21 timmar. Formatet är som först till sexton av de trettio omgångarna (16/30). Den lägsta rankningen i Silver I är den högsta rankingen i Global Elite.

DEFUSE LÄGE

I det här läget kommer ni att tävla mot varandra i ett bomb-to-defusal-spel. Du kommer att vägledas att om tiden rinner ut innan du planterar, kommer bomben automatiskt att oskadliggöras, eller så kommer fienderna eller terroristerna att dö innan bomben planterades. Och bomben sprängdes omedelbart innan tiden tog slut, och terroristen kommer att vinna.

GISSLÄGET

I gisslanräddningsläge kommer du att gå till räddning om vad andra gör som uppdraget. Om gisslan kommer att skadas och du kommer att drabbas kommer pengarna att minska. Counter Strike har introducerat en förmåga att ta med eller bära ut gisslan medan äldre titlar kommer att följa spelaren. När du väl har tagit ditt gisslan får du ytterligare en tidsrunda. Men när gisslan har räddats, innan tiden gått ut, vinner Counter Strike Terrorist, och när kontraterroristen har dött kommer du att vinnas.

FARZONSLÄGE

Det här läget är ett slags fartfylld strid i kungligt läge. Där du kan delta i en match med upp till 18 totalt spelare för varje lag och 16 för solospel. Under detta läge består den av två (2) officiella kartor, Blacksite och Sirocco. Var 30:e minut roterar dessa kartor för att hjälpa dig att en inte är underspelad. Den har samma mekanik när det kommer till pistol. Men din karaktärs hälsa kommer att öka till 120, och du börjar med nävar och en surfplatta. Surfplattan ger dig en chans att köpa alla tillbehör och levereras med pengar som finns på kartan. Genom detta kommer du att få se den allmänna platsen för varje enskild spelare. Alla utspridda på kartan betraktas som typer av lådor som kan ge dig pengar, soldater och vapen. Det här läget har lagts till den senaste 6e dagen i december 2018.

More posts
13 mars 2022

Rainbow Six Siege Mobile

Rainbow Six Siege Mobile utvecklades av Tom Clancy. I det här spelet måste du rädda gisslan, och du måste desarmera olika bomber som dina fiender lägger var som helst och överallt. Rainbow Six Siege M...
Read more