De bästa Apex Legends-karaktärerna du borde använda nu

Så... du har varit ganska ny i Apex Legends spelvärld och behöver det bästa valet för din karaktär? Vi kanske kommer väl till pass! Ta reda på om dessa populära karaktärer i Apex Legends passar perfekt in i ditt spel!

1. Blodhund

Känd som en teknisk spårare, är Bloodbound en av Apex Legends mest aggressiva karaktärer. Den är utmärkt på att stänga avstånd snabbt samt att jaga och avsluta skadade fiender. Dess Eye of the Allfather taktiska förmåga låter dig upptäcka dolda ledtrådar, fiender och fällor i hela strukturer.

2. Wraith

Interdimensional Skirmisher Wraith är speciellt idealisk för nybörjare som föredrar bakhållsuppsättningar. Dess passiva förmåga ger dig viktig kunskap om slagfältet. Den ultimata styrkan är perfekt för att sätta upp fällor eller bakhåll, och den taktiska förmågan gör att du kan sätta upp nöjen och fly.

3. Livlina

Med en unik taktisk förmåga D.O.C. Heal Drone, och Lifeline är populärt känd som den bästa healern i Apex Legends. Det håller ditt lag att överleva hela matchen. Den kan också återuppliva allierade, stödja experter, återställa konsistens och bära vapen. Lifeline är bäst lämpad för lagspelare som vill undvika frontlinjer och ge gruppen nödvändigt stöd bakifrån.

4. Bangalore

Bangalore är din professionella soldat, troligen den välbevandrade legendkaraktären i spelet. Hennes uppskjutningsförmåga inkluderar att flankera fiender, undvika fiender, återuppliva allierade och dra sig tillbaka. Kan vara ett perfekt alternativ om du eller någon i din grupp spelar som Bloodhound.

5. Pathfinder

Spelare som vill lära sig och bemästra kartan kan lita på Pathfinder för att få en vinnande match. Dess passiva förmåga tillåter spelare att skanna undersökningsfyrar för att bestämma nästa ringplats, medan den taktiska förmågan gör det möjligt för honom att dra fiender i närheten eller röra sig snabbt.

6. Mirage

Förmågan hos Mirage inkluderar att bygga mångfaldstaktik, göra fiender förvirrade, använda lockbeten för att dra din fiendes eld, flankera fienden och förbättra överlevnadsförmågan. Mirage passar också bra för solospelare.

7. Oktan

Även om den har en älskvärd personlighet bör Octane vara en av de legender du måste använda i Apex Legends. Mest hyllad för aggressivt spel. Idealisk för ompositionering av ett helt lag, plus tillåter förstärkares rörelsehastighet och erbjuder hälsoförnyelse och fartökning under konstant hopp in och ut ur striden.

8. Gibraltar

Gibraltars passiva, taktiska och ultimata förmågor är alla användbara för ett lag, oavsett om det är för att stödja skyddade anfall mot din fiende eller för att försörja de defensiva förmågorna. Han är en mästare på försvarsspel med en tydlig fokuserad roll och utmärkta tankkapacitet.

9. Frätande

Caustic och hans burkar är särskilt dödliga i mindre eller nära håll. Hans kapacitet tillåter spelare att sätta upp olika fällor för ett bakhåll. Dessutom har den en trevlig AoE-gift och skadeeffekt som påverkar fiendernas visioner. Du kan kasta in Nox-gasgranaten på långt avstånd och täcker till och med ett enormt område.

10. Wattson

Lagspelare som vill fördröja fiender att fokusera på att skjuta dem kan inse de värdefulla fördelarna med att använda Wattson som en Apex Legends-karaktär. Det skadar och långsammare fiender med ett staket, kontrollerar slagsmål med förmågor, samt motbevisar ammunition och förstärker sköldar med ultimat.

More posts