De bästa Dota 2-karaktärerna

För nybörjare kan det låta som en svår uppgift att börja spela i Dota 2. Därför bör du begränsa dina hjältealternativ för att göra ditt spel bekvämare och mer tillgängligt.

 

I Dota 2 har alla huvudkaraktärer en mycket speciell roll att spela i striden. Vissa av dem kan ta många positioner, ibland till och med i samma spel. Därför är det avgörande att lära sig vilken roll dessa funktioner spelar och hur de kombineras.

 

I den här artikeln går vi igenom de mest kritiska detaljerna om de bästa hjältarna att satsa på att vinna ligan, även som nybörjare.

 

< span style="font-size:12.0pt">Upptäck den bästa hjälten att starta i Dota 2

 

Ett av de största problemen som kommer från Dota 2 är det höga antalet hjältar. Detta kan vara en välsignelse eftersom det finns en enorm pool på 119 tecken. Det kan dock också vara en huvudvärk för den som inte vet vad de ska välja för att komma igång. Läs om de tre bästa hjältarna.

 

< em>Meepo

 

Oavsett om du gillar det eller inte kan du inte förneka att Meepo är en av Dota 2:s bästa hjältar.

Oavsett vilket medium du spelar i, kan några olika hjältar och föremål enkelt motverka Meepo. Men för att glänsa med honom måste du vara bra på det. När du väl fått hjälten under kontroll, kan du uppnå det konstanta stödet på nolltid.

 

< em>Wraith King

 

Den andra hjälten på den här listan är Wraith King. Han är en praktisk, kraftfull och iögonfallande agent. WK är enkel att använda och bemästra eftersom han bara har en målförmåga. Dessutom, tack vare sin ultimata, är Wraith King ett fantastiskt kraftpaket i slutspelet som kan riva upp fiendens köer, särskilt när det har många föremål.

 

< em>Underlord

 

Underlord är en av de största stridshjältarna i laget. Det avgörande med honom är att han inte kan stödja sitt lag på egen hand. Snarare trivs han mest varje gång det är en stor lagstrid, särskilt i mitten av matchen. Innan du väljer det, se till att din grupp är redo att spela på rätt sätt.

 

< span style="font-size:12.0pt">Dota 2 : Topptips att lära sig

 

Innan du fortsätter och lär dig mer om hjältarna bör du överväga följande Dota 2-tips:

 

Först måste du ta en roll och sedan välja en hjälte. Viktigast av allt, det vore bäst om du agerade efter denna position.

 

Försök inte att lära dig alla Dota 2-hjältar. Istället kan du välja och vraka dina ideal och bemästra dem om du vill bli professionell.

 

Ta dig tid att förstå färdigheterna hos din utvalda hjälte åt gången. Spela med karaktären tillräckligt länge för att känna styrkan i dina händer. Det finns många varianter att upptäcka i specifika turneringar. Ingen brådska. Ta det som en lärorik.

 

Tänk på så många andra hjältar du kan för att förstå deras brister som dina framtida fiender. Detta är ett viktigt steg mot att förstå spelet.

 

< span style="font-size:12.0pt">Sluta tankar

 

Att lära sig alla Dota 2-tecken kan verka för svårt att hantera. Därför kan det vara till hjälp att följa ett effektivt tillvägagångssätt. Observera att även de mest skickliga Dota 2-proffsen började från botten och upp. Om du har en klar förståelse för de nämnda hjältarna behöver du bara hålla dig till spelets inlärningsupplevelse, och du kommer att ha en underbar tid. Det finns utrymme för olika preferenser, och spelarnas åsikter kan ändras.

More posts