De bästa hjältarna i Dota 2

Som nybörjare i Dota 2, du måste lära dig hur du väljer dina hjältar om du vill vinna varje gång du spelar. Nybörjare tror alltid att vinst beror på karaktärer på hög nivå, men detta är inte sant. Du kan enkelt vinna genom att använda fem hjältar som är underskattade av de flesta Dota 2-spelare. Hjältarna har unika förmågor och färdigheter som gör dem lämpliga för spelare på alla nivåer.

 

Ostarion Wrath King

 

Wrath King besitter unika förmågor som gör honom till en tillgång för alla lag. Karaktären har en reinkarnationsförmåga som hjälper dig att komma tillbaka till livet efter att ha blivit dödad i spelet. Du kan också stjäla dina motståndares liv genom att använda Vampire Aura. Tillgången försvagar dina motståndare rejält innan du avslutar dem med Wraith Fire Blast eller Mortal Strike. I rätt händer kan Wrath King vara en användbar tillgång för vilket lag som helst

 

Meepo

 

Bland de 119 tecknen i Dota 2 är Meepo bland de mest underskattade karaktärerna. Många människor undviker att använda hjälten på grund av bristen på kraftfulla slag eller starkt försvar. Ett dåligt försvar ersätts dock lätt av ett starkt anfall. Meepo har en unik förmåga som gör att han kan skapa kloner som hjälper honom att slåss. Dessutom bidrar guldet eller erfarenheten som samlats in av klonerna till hjältens erfarenhetsnivå. Du kan enkelt öka din upplevelsenivå snabbt genom att använda den här hjälten. Dessutom låter Meepos teleporteringsfärdigheter dig resa genom hela slagfältet på ett nafs. Du kan utföra gerillataktiker med Meepo och orsaka betydande skada på dina motståndare.

 

Klockverk

 

Clockwerk är bland enklaste hjältar som du kan använda för dina spel. Du tycker om att använda karaktären eftersom den är bland de starkaste hjältarna som du enkelt kan kontrollera. Du får exceptionell smidighet och styrka från karaktären. Clockwerk ger dig unika färdigheter och verktyg som Disables och Nukes. Power Cog låter dig utsätta dina motståndare för stor skada. Du kan också bedöma slagfältet med Rocket Flare och välja var du ska attackera.

 

Blodsökare

 

Om du gillar en blodbad under strider, detta är den bästa hjälten du kan använda. Bloodseeker har unika talanger som gör det roligt att spela. Karaktären får hälsa av sina fienders sår. Du attackerar också snabbare när ditt mål blöder. Du kan använda Blood Bath för att fånga motståndare runt dig och avsluta dem. Dessutom ger Blood Rage exceptionella skador på motståndare, särskilt efter att ett mål har låsts. Du kan få mycket MMR genom att använda karaktären i dina matcher.

 

Underlord

 

Hans unika gåvor gör honom en underbar spelare på slagfältet. Om du gillar lagspel är det här den bästa karaktären du kan använda. Du kan teleportera dina lagkamrater från fara med Dark Rift. Atrophy Aura hjälper dig också att ge helande till skada som orsakats. Att använda karaktären kan hjälpa dig att hålla längre i en match.

 

Överlag, hjältarna i Dota 2 har unika gåvor och egenskaper som bidrar till att vinna en match. Att välja en viss hjälte innebär inte automatiskt en vinst för ditt lag. Du måste lära dig hur du använder din favoritkaraktär om du vill förbättra dina chanser att lyckas.

More posts