De extrema prispotterna på Fortnite-turneringar

Det är troligt att icke-spelare känner till namnet "Fortnite" och förstår att det är "någon sorts videospel." De flesta människor som inte är bekanta med spelvärlden är omedvetna om den enormt populära Battle Royale som kallas Fortnite.

Med den enorma populariteten kring detta Battle Royale-spel är Fortnite-turneringar kända för att bryta en seriös bank. Spelet spelas av både amatörer och proffs medan det vanligtvis består av upp till 100 spelare som kämpar mot varandra till döds.

En chockerande uppenbarelse som inte många helt förstår är att den kumulativa prispotten för Fortnite-tävlingar och turneringar placerades på hela $7,88 miljoner 2020. Detta gör Fortnite-prispotterna till en av de mest kumulativa eSport-priserna i motsats till andra turneringar för onlinespel samma år.

Från den forskning vi har genomfört finns det många exempel på extrema prispooler relaterade till Fortnite-turneringar som kommer att göra dig felaktig. Här är en av de mest imponerande extrema prispotterna:

VM i Fortnite 2019

VM i Fortnite arrangerades på Arthur Ashe Stadium i Flushing, New York där totalt 30 miljoner dollar stod att vinna. Dessa prispengar var tillgängliga i olika prispotter i Fortnite World Cup Tournament.

Solos från 2019 års Fortnite World Cup-turnering

Formatet för den här turneringen är uppdelat i två evenemang, som är solospelarna och duorna eller tvåspelarlagen. Båda dessa olika turneringspooler består av sex matcher. 2019 års solo-even-finaler ägde rum den 28 julith, 2019. Titeln för solo-eventet togs av en 16-årig amerikan vid namn Kyle Giersdorf, som är mer allmänt känd inom onlinespel. världen som Bugha. Kyle kom hem med hela $3 miljoner, som det stora priset för att ha vunnit denna titel.

Duos i 2019 års Fortnite World Cup-turnering

Duon i 2019 års Fortnite World Cup-turnering hölls den 27 julith med David Wang, allmänt känd som "Aqua", och Emil Bergquist Pedersen, allmänt känd som "Nyhrox", som delar prispengar på otroliga 3 miljoner dollar.

Creative Cup

Utöver dessa huvudtitlar kan spelare också vinna en del av prispotten genom att vinna Creative Cup. Denna Creative Cup-titel består av åtta lag, där vart och ett leds av en populär Fortnite-ikon. Lagledare måste ha någon form av kvalifikationer. Under den här aktiviteten måste teammedlemmarna försöka kvalificera sig medan de deltar i en utmaning i kreativt läge.

More posts
22 maj 2022

Overwatch 2 är här!

Efter att teamet bakom Overwatch meddelade att det skulle komma en andra version av spelet 2019 har folk väntat på det. Den’är äntligen här, och den här artikeln berättar allt du behöver veta om...
Read more