De sällsynta skinnen i League of Legends

Alla rutinerade League of Legends-spelare vet att skins är en stor sak i spelet. Även om de flesta skinn kan köpas online, finns det vissa skinn som bara är tillgängliga under en begränsad tid. Dessa skinn anses vara en sällsynthet, eftersom när de väl har försvunnit från köpet är det en liten chans att de kommer att finnas tillgängliga vid ett annat tillfälle.

Vi listar de fem mest sällsynta skinnen i League of Legends.

Rusty Blitzcrank – Detta anses vara ett av de sällsynta League of Legends-skinnen hittills. Varför är denna vanliga hud så sällsynt? Detta skal släpptes ungefär samtidigt som League of Legends lanserades; huden var dock endast tillgänglig i 10 dagar innan den avlägsnades. Det hade klagats över att Rusty Blitzcrank var för lik standarden. Det var av denna anledning som spelet lyfte huden från deras samling. Föga anade spelarna att denna hud skulle bli så sällsynt. Hittills tror man att endast 500 personer har Rusty Blitzcrank.

Whistler Village Twitch – Släppt under OS i Vancouver 2010, Whistler Village Twitch var tillgänglig under en kort tid under OS. Detta skal i begränsad upplaga ägs av några hundra om inte tusentals högst.

Kung Rammus (aka. Bowser) – Detta skal släpptes under betastadierna av spelet. Det var tillgängligt för spelare som hade registrerat sig för betaversionen av League of Legends 2009. Man tror att en kvarts miljon människor har King Ramus Skin, vilket i världen av League of Legends-spelare är en liten mängd.

Silver Kayle – Ett av de mest förenklade skalen i spelet, Silver Kayle, lanserades när League of Legends blev ett detaljhandelsspel. Det var ett skal som bara var tillgängligt för dem som köpte spelet i en butik.

Human Ryze – I likhet med Silver Kayle-skalet var Human Ryze endast tillgänglig via detaljhandeln; skillnaden mellan de två skalen är dock att detta skal gavs till de som förbeställde spelens samlarutgåva. Eftersom detta skal endast gavs till spelare som förbeställt en specifik utgåva, är detta mycket ovanligare än Silver Kayle-skalet.

Nästa gång ett skinn kommer till rea, eller kanske du ser en möjlighet att byta mot dessa, kan det vara värt det. Varför? Att se något av dessa skinn i ditt spel anses vara tur. Har du haft lyxen att se detta i ditt spel? Om inte, håll utkik – du vet aldrig vad du kan hitta i ditt nästa spel.

More posts