De viktiga aspekterna i Dota 2 och hur man använder dem för att vinna

Förutom att du känner till grunderna i spelet är det också viktigt att utrusta dig själv med avancerade strategier som kan eliminera alla dina fiender. Det finns olika aspekter i Dota 2-spelet som du måste bemästra om du vill bli proffs. Använd dessa riktlinjer för att finslipa dina färdigheter tills du blir en expertspelare.

  1. Visualisera församlingen

Denna aspekt försummas ibland av vissa spelare. Du måste fortfarande dra fördel av de minsta poängen i spelet, särskilt om det kan ge dig en bättre räckvidd. Se förhandsvisningen av avdelningsområdet innan du bestämmer dig. Bekanta dig med den plats som du ska arbeta på. Det är också viktigt att komma ihåg att du även kan vårda andra platser så länge situationen tillåter dig. Som ett exempel kan du placera två avdelningar så att du får mer förtroende för jordbruket. Placera den första nära fiendens torn medan den andra är placerad i djungeln. Med dessa positioner bör den första vara aggressiv medan den senare är defensiva avdelningar.

  1. Se upp för dina motståndares föremål

Det betyder att du inte bara bör vara uppmärksam på vad du har, utan du måste också kontrollera fiendens föremål hela tiden. Om möjligt kan du studera skickligheten hos fiendens laghjältar. Det låter dig känna till deras rörelser, styrkor och svagheter. Om du inte har använt dessa karaktärer än kan du fortfarande märka det medan de spelar. Du måste vara observant och medveten samtidigt för att läsa deras kommande handlingar.

  1. Kontrollera runorna.

Ignorera inte både nollminutersrunor och motrunor. De är lika viktiga som du försöker slå på. Var och en har en specifik timer som låter dig veta när de är redo att starta eller regenerera. Kom ihåg att du också förlitar dig på dessa saker oavsett din position i laget. Du bör se till att de är redo när det behövs.

  1. Utnyttja föremålen i det sena spelet.

Tänk på att varje objekt är viktigast, särskilt under det sena spelet. Vissa av dem kan tas isär så att du kan skapa ett annat föremål med speciell kapacitet. Detta område gör att Dota 2 sticker ut. Det kan vara till hjälp under de tillfällen som du behöver något att använda när du attackerar eller ökar din hälsa. Använd dem effektivt och du kommer säkert att kunna få bra statistik.

More posts
13 mars 2022

Overwatch Ranking System

Rankingsystemet spelar en viktig roll i Overwatch-spelet. Alla spelare har samma syfte, och det är att få sitt lag till en högre rang. Att uppnå detta mål innebär stor prestation, och det avgör också ...
Read more