Den bäst designade Overwatch-hjälten

Overwatch är Blizzards udda och excentriska karaktärsdrivna förstapersonsskjutare.

Overwatch, som släpptes 2016, tog Esports-världen med storm och steg snabbt till de övre nivåerna av Twitch-tittarsiffran. Spelet resulterade i födelsen av en enorm mängd fandomar och en helt egen kultur.

Spelets framgång kan delvis tillskrivas det vackra och sprudlande utbudet av hjältar som är tillgängliga för spelare att välja.

Var och en är unik, med olika förmågor och personligheter som definierar dem och deras plats i metan. Var och en har också mycket distinkt stilisering. Det är denna unika karaktärsdesign som resulterade i att personlighetskulten dök upp kring olika hjältar, vilket är det som ledde till den exponentiella tillväxten av fanskaran.

I den här artikeln diskuterar vi vem som enligt min mening är den bäst designade karaktären. Kom ihåg; Detta är rent fysisk karaktärsdesign, förmågor och spelelement beaktas inte här.

Kom ihåg att detta bara är min åsikt. Konst är subjektiv, så chansen är stor att vi inte håller med, och det är okej.

Fara

Japp, ledsen att göra någon av er som inte håller med, men Pharahs karaktärsdesign är bara dålig. Att blanda en egyptisk queen-look med en Neo Tokyo mek-dräkt är inget mindre än geni.

När det gäller hennes mek-dräkt är det en av de coolaste jag någonsin sett.

Typiskt med mekanik i modern kultur får du gigantiska massförstörelsevapen som styrs av en förare. Pharah, å andra sidan, har ett mycket mer personligt förhållningssätt. Hon kör inte massförstörelsevapen; hon är massförstörelsevapen.

Dräkten har en intressant färgpalett i blått och guld. Jag ska erkänna att det inte är en kombination som jag vanligtvis skulle sträcka mig efter när jag tänker på mekanikdesign, men teamet på Blizzard har fått det att fungera briljant. Den balanserar Pharahs egyptiska arv med den moderna känslan av en mek-kostym perfekt.

Hon är också utrustad med vingliknande förlängningar. Dessa fungerar som hennes jetpack och påverkar hennes förmåga att flyga. Onödigt att säga, att kunna flyga gör henne oändligt mycket coolare.

Till toppen av den dåliga faktorn är hennes dräkt full av missiler.

Pharahs primära funktion är som skadehandlare. Hanterar hon denna skada som andra karaktärer med kulor? Nej, hon spränger grejer istället.

Hennes ultimata belyser detta exceptionellt väl. Pharah regnar effektivt döden över sina fiender med det.

När de används och är himmelsfödda flyger missiler ur hennes dräkt i snabb takt och målar slagfältet nedanför. Motståndare som fångas i detta angrepp har ingen chans att överleva. Det är denna bild som cementerar Pharah som den bäst designade Overwatch-hjälten för mig.

Om du behöver lite mer övertygande är hon i grunden en levande Jericho-missil.

Nu är det bara min åsikt. Naturligtvis är alla Overwatch-karaktärer superbt designade. Faktum är att Pharah är inte ens min favorit, det är Mei.

Blizzard kommer definitivt att släppa fler hjältar för oss att leka med, och Overwatch 2 är på väg, så jag tvivlar inte på att Pharah till slut kan slås av den här tronen av en ung uppkomling.

More posts
13 mars 2022

Vad Overwatch gör rätt

Overwatch är Blizzards oerhört framgångsrika förstapersonsskjutartitel. Den kom ut 2016 och tog Esports-världen med storm, marscherade sin väg in i de övre skikten av Twitch-tittarsiffror och tog sin ...
Read more