Den perfekta starten för nybörjarspelare: DOTA 2

Hundratals spelare är alltid framför sina datorer, PlayStation eller Xbox och spelar i längre timmar. Att ta emot belöningar, uppnå milstolpar och öka sina led är en del av lyckan med att vara en veteranspelare i onlinevärlden.

Men det finns också nybörjarspelare som inte vet vilka spel de ska spela, eftersom de inte kan vara med i trenden. Om du bestämt dig för att vara i rampljuset och följa trenden, finns det ett spel som du kan spela som nybörjarspelare.

Spelet som jag pratar om är DOTA 2 eller Defense of the Ancients är en online multiplayer som spelas av miljontals människor oavsett ålder och kön. Även barn spelar det här spelet eftersom det är lättanvänd kontroll och kvalitetsspel som alla kan njuta av.

DOTA 2 är en uppföljare till Defense of the Ancients I. Skillnaden mellan dem är att DOTA I kan spelas offline vilket begränsar din spelarinteraktion, medan DOTA 2 har uppgraderats till ett online-stridsspel där en mer omfattande skala av spelare kan vara dina fiender.

Det här är ett strategiskt spel där du som nybörjare kan börja spela. Målet med detta spel är att förstöra strukturen från fiendens bas som kallas "Ancient". Var dock inte fokuserad på att förstöra deras uråldriga eftersom ditt team också har denna struktur i din bas. Alltså anfalls- och försvarskonceptet.

Också en bra start för att träffa nya människor i onlinecommunityt på grund av det här spelets popularitet från hela världen. Så det finns chanser att du kommer att träffa massor av människor i DOTA-communityt.

Spelet i DOTA kan enkelt förenklas till detta koncept, "Förstör fiendens uråldriga medan du försvarar din". Men hur förstör man deras strukturer? För att svara på den frågan kommer du att använda en avatar.

Denna avatar adresseras som "Hjältar." Det här är karaktärerna som du ska använda för att förstöra det gamla och vinna spelet. Dessa hjältar är utrustade med sina färdigheter, styrkor och svagheter. Du kan till och med utveckla dem till en starkare form genom att köpa specificerade föremål som matchar hjälten du använder.

Hjältar har grundläggande attackläge och har dessa fyra förmågor, som kallas färdigheter. Varje hjälte har sina egna unika färdigheter.

Det här är ett spel som innehåller tio spelare, varje lag har fem medlemmar och möjlighet att välja sin egen hjälte, och när en hjälte väl har valts kan du inte välja den hjälten igen. När du väl har valt din hjälte kommer du nu att kämpa i fält.

Du kommer att börja med din hjälte i nivå 1. Din hjälte skulle gradvis öka sin nivå när de får erfarenhet av att slåss mot fiender. Fienderna som jag pratar om är krypningarna och de motsatta hjältarna. När du har dödat krypningarna och fiendens hjältar kan du få erfarenhet för att gå upp i nivå och pengar för att köpa föremålen för att stärka din hjälte.

Kartan över DOTA 2 innehåller tre banor och i dessa tre banor finns torn. Tornen är en struktur som är byggd för försvar och kan till och med döda din hjälte om du fortfarande är på den lägsta nivån. Och mellan körfälten är djungeln. I djungeln finns olika neutrala kryp som du också kan döda för att få pengar och erfarenhet för att höja din hjälte i nivå.

Avancera de tre banorna för en säker vinst, döda hantlangarna, förstör tornen och döda fiendens hjältar för att förstöra nexus. Självklart måste du tänka strategiskt för att vinna spelet. Lätt va? Med hjälp av vår mus och tangentbord kan du enkelt styra din hjälte.

Detta är verkligen en bra start för nybörjare på grund av spänningen som det ger jämfört med andra online multiplayer-spel. Spela det här spelet nybörjare och njut av lyckan att vinna i DOTA 2!

More posts
13 mars 2022

Vad är GOATS i Overwatch?

Termen GETT har en annan betydelse i Overwatch än i andra esporter. Vanligtvis är det en förkortning som betyder den största genom tiderna. Det är ett sätt att referera till de bästa spelarna i en giv...
Read more