Destiny 2 Season of the Worthy – Bästa PvP-vapen

Destiny 2:s nya säsong är här för att dra igång april, och med den kommer en ny meta av spelarförsvårande och mal värdiga dödsmaskiner så att du kan hälla ut ditt hjärta och din själ och försöka få dem.

Tja, metan har inte bara sett ett nytt slag av vapen och kulor som du kan få, utan det har faktiskt varit en enorm förändring i landskapet, och det är en som du kan bli upphetsad eller arg över att höra om.

Gamla Destiny-spelare, låt oss fråga dig detta: Kommer du ihåg långt tillbaka i tidiga Destiny 1 , där degeln var 12 Suros Regimes och inget annat? De gamla goda autogevärsdagarna. Det var en meta mer balanserad än shotgun hand cannon meta som kom efter den.

älskare som älskar bilgevär gläds eftersom, för första gången i Cayde vet hur länge, autogevär är på igen topp!

I synnerhet introduktionen av ett vapen framhäver detta faktum mer än något annat.

The Summoner

The Summoner är ett nytt autogevär som har kommit in med säsongen av de värdiga, och det har gjort en påverkan. Den har både PvP och PvE god rolls, vilket betyder att den för närvarande dominerar båda metas.

När det gäller att få ut det mesta av vapnet i degeln, vill du försöka få ut just detta rulla:

Rikoschettrundor: Det här förmånsvalet kommer att ge ditt automatgevär större räckvidd och stabilitet. Räckviddsförstärkningen är bra, speciellt för PvP, där skadan är viktigare, men stabiliteten hos ett automatgevär är ofta en stat som drabbas av snabb eld, så att öka den kommer att hjälpa dig att stanna på mål.

Förlängd pipa: Vilken pipa eller munkorgsförmån du åker med är helt upp till dig, men för PvP gillar vi gå med allt som kommer att ge oss en liten räckviddsboost.

Rörligt mål: Rörligt mål är ett absolut odjur av en fördel i degeln. De som har spelat andra konkurrenskraftiga FPS-titlar borde veta varför. Med den här förmånen ökas din rörelsehastighet när du siktar neråt. Vad detta betyder är att du kan övertraska dina motståndare i en vapenstrid, vilket gör dina chanser att komma överst i en mot en-uppgörelser mycket högre.

Avståndsmätare: Den sista förmånsrullen vi letar efter är avståndsmätare. Det finns bara en anledning till detta, och det är att ge oss lite mer av det söta, söta utbudet.

Hitta dig själv en kallelse med dessa rullar, och du kommer att dominera dina degelmatcher, särskilt om du är som oss och är inte det största fan av hagelgevär och handkanoner.

Om du är en Destiny-veteran, prova att välja det här vapnet. Det kommer att få PvP att kännas mer som det gjorde på den gamla goda tiden när raiderna var mer sammanhängande och allt var enklare, på sämre eller bättre.

Avsluta

Det är den långa historien kort med nuvarande Destiny-meta från april 2020. Bungie är ett ombytligt folk, och det automatgevärsdominans kan förändras vilken dag som helst, men för nu, luta dig tillbaka och njut av det helautomatiska blodbadet.

More posts