Destiny - de bästa byggen i Destiny 2

Det bästa Titanbygget i Destiny 2 är precis runt hörnet. Med spelet, varför inte testa en rad funktioner och skapa specifika laddningar beroende på aktiviteten? Den här typen av teorihantverk kan vara roligt, men det kan också vara en betydande investering från spelarens sida. Låt oss titta på några av de bästa versionerna av Destiny 2 - Season of the Undying.

Vi rekommenderar en tredjepartsapplikation att använda eftersom valvet i appen inte är det bästa. En rekommenderad app som används av andra spelare är Destiny Item Manager.

The True One-Two Punch

Fråga alla Titan-spelare så kan de intyga att den här klassen är specialiserad på stansning. Denna konstruktion kräver precision, vilket i sin tur kan hjälpa dig att slå med kraft och stora skador. Den här konstruktionen används också för att lära spelare om att utmärka sig i Barrier och Unstoppable Champions i Nightfall's.

AutoLoader

Visste du att de flesta vapen inte har kapacitet för Auto-Loader Holster? Denna funktion togs bort på de flesta vapen och karaktärer; dock kan den fortfarande hittas på ett fåtal karaktärer. För jägarna har de förseglade Ahamkara-greppen. Vill du piffa upp saker? Varför inte anpassa din rustning efter din personliga stil? Baserat på jägarens kodning kan vissa rustningar leda till fästingar. Detta kan i sin tur påverka närstridens funktion när man försöker slå. Till exempel, när du kastar en kniv som har eld, räknas detta som närstrid.

Super City

Super City är inte så hajpad som den framstår som; Men när det inte finns några problem är det en fantastisk konstruktion. The Burning Edge i Super City erbjuder fördelen att du kan undvika bättre än de flesta. Förutom att ducka, det hjälper dig också att ladda snabbare än din motståndare. En rekommendation i Super City är att använda Paragon-mods på din rustning. Att göra detta kan resultera i att din nedkylning påskyndas.

När du har aktiverat din Blade Barrage, rekommenderas det att du gör ett drag mot din motståndare som helst inte kommer att påverka dem för mycket eller åtminstone till den grad att de förlorar livet. Att göra detta kan hjälpa till att ladda och undvika. Utför detta ordentligt så bör du laddas om omedelbart. Du kommer inte bara att kunna ladda, men att göra detta gör att du kan undvika. Genom att göra denna rörelse hela tiden kan du få din ultimata tillbaka på nolltid.

De här är inte alltid lätta att göra, och ibland måste du vara i en viss närhet av din fiende för att avrätta och undvika. Saknar du en dodge? Bättre lycka nästa gång, eftersom du inte kommer att dra nytta av powerups eller återhämta dig när möjligheten passerar.

Oavsett konstruktioner och resultat, varför inte bara njuta av varje omgång och nivå? Det är ingen skada men ännu viktigare, det finns massor av ständigt föränderliga konstruktioner, du vet bara aldrig vilken byggnad du kan hamna i.

More posts