Det bästa vapnet i Apex Legends

Apex Legends är hem för en mängd olika blyslingande fiendedödande godsaker som du kan lägga vantarna på. Att känna till dessa godbitar, och hur bra var och en är, kan vara skillnaden mellan att du vinner dina spel och aldrig går förbi topp 15. 

Det måste sägas, en bra hantverkare skyller aldrig på sina verktyg, och detsamma måste sägas om Apex Legends. En skicklig spelare kan få vilket vapen som helst att fungera och kan absolut dominera med de högre nivåerna, medan en svag spelare kommer att kämpa oavsett vad.

Med det i åtanke finns det särskilt två vapen som vi rekommenderar att du försöker få tag i varje spel. Naturligtvis beror allt på din spelstil, och vi gillar det aggressivt, så det kanske inte fungerar för dig, men vi har lyckats med dem hittills.

R-301 karbin

R-301-karbinen spelar mer som en maskinpistol än ett automatgevär, trots att den kallas karbin. Det finns en konkurrenskraftig jämförelse att göra med det här vapnet. Om du någonsin har spelat CoD Advanced Warfare så känns det kusligt likt ASM-1 och ser ut som det.

Det är bra. Pistolen har laserprecisionsnoggrannhet och när den är dekorerad med tillbehör avger praktiskt taget ingen rekyl. Den har ett bra järnsikt, även om det rekommenderas att skaffa en holografisk. Den har stora skador, även på avstånd, men utan utökade magasin kan du komma på att du laddar om innan du avslutar en fiende. Av den anledningen, prioritera utökade mags när du kör den här pistolen.

Den har en utmärkt snabb eldhastighet och utmärkt rörlighet. Som vi sa spelar den som en kulsprutepistol, och gynnar skottlossning på mellan- och kortdistans. Wraith och Revenant-spelare borde känna sig som hemma när de använder detta om de är vana vid att stå upp i fiendens ansikten. Det är dock inte bra för super QQC, eftersom det uppenbarligen fortfarande kommer att bli slagen av en kvävd fredsbevarare eller en mastiff.

Wingman

Alla och deras mormor känner till wingman. Det dominerade spelet när det först kom ut, och trots att det var offer för ett antal nerfs är det fortfarande kvar på toppen av berget.

Wingman är ett mer specialiserat vapen än R-301, det är bättre för långdistans, men är en gevärsmaskin på valfritt avstånd. Grejen med det är att du måste slå dina skott. Din ammunition är begränsad, speciellt utan utökade magasin. Om du inte är den bästa skytten, kommer du inte att få mycket framgång med denna pistol.

Wingman gynnar de skickliga spelarna, speciellt när du slår skallepiercern på den, där den potentiellt kan två skott en fiende om du slår dem i huvudet, belönar de som är vana vid att slå huvudskott.

Efterord

Självklart finns det en miljon och ett annat vapen värda att använda. Fredsbevararen, mastiffen, L-Star. Alla är värda att använda om du hittar dem, men när det gäller allmän användbarhet rekommenderar vi R-301 varje gång, ihopkopplad med en mastiff eller en wingman, beroende på om ringen sluter sig i ett område på avstånd, eller nära håll.

More posts
13 mars 2022

Overwatch Hanzo Guide

Hälften av de ökända Shimada-bröderna och arvtagaren till Shimadas underjordiska tron, Hanzo är en av Overwatchs mest intressanta hjältar.   Hanzo började sin resa som vi känner den efter att ha tag...
Read more