Det primära att tänka på när du vill lyckas med Counter Strike: GO

Vändningarna i Counter Strike: GO kan vara skrämmande när du är nybörjare, men processen behöver inte vara komplicerad så länge du känner till knepen och viktiga nycklar för att lyckas i spelet. Eftersom det krävs lagarbete för att vinna bör du se till att du inte litar på dina allierade utan istället måste du bidra med en strategi som lyfter ditt lag.

Bemästra först konsten att skjuta. Det är faktiskt den primära färdigheten du måste lära dig eftersom det mesta av kontrollen involverar skytte. Noggrannhet är avgörande i det här spelet eftersom du inte kan hålla en pistol genom att bara sikta på motståndaren. Du måste se till att träffa fienden samtidigt som du lär dig de andra strategierna. Du måste göra det snabbt och exakt innan motståndaren flyr.

Du måste träna burst fire; det betyder att försöka skjuta några kulor åt gången för att hålla en låg rekyl. Du kan också använda sprayning när du deltar i närkamper. När du sprutar måste du hålla ned avtryckaren och dra i siktet för att upprätthålla rekylen. Undvik att ladda om när du bara använder ett fåtal kulor. Förbered dig alltid på den nya fienden du kommer att stöta på.

Det är också värt att notera att varje pistol du kan använda har olika sprutmönster. Därför måste du behärska var och en innan du går med i striden, annars kommer du fånga dig själv med att ha svårt att använda den och dra nytta av dess funktioner. Dessutom, utan att ordentligt lära sig spraymönstren, kommer dina kulor att gå var som helst utan att träffa fienden.

Även den mest expertspelare hade svårt att lära sig spraykontrollen när det var hans första gång. Det är för att det anses vara en av de svåraste färdigheterna att förstå. Du bör kunna reproducera spraymönstret med hjälp av musen för att kompensera rekylen. Du bör komma ihåg att du alltid måste vara korrekt även när du behöver ändra riktning.

Därför är Counter Strike inte bara att skjuta och träffa dina motståndare. Det kräver noggrannhet, snabbhet och färdigheter för att säkerställa att du inte missar ett enda skott. Innan du deltar i spelet, se till att du redan är utrustad med dessa tre saker för att säkerställa att du har något att bidra med i gruppen.

More posts