Din hemliga nyckel för att gå upp i Fortnite: Battle Royale

Om du är nybörjare är det lätt för dig att bli överväldigad av utjämningssystemet i Fortnite: Battle Royale. Det är viktigt för dig att avancera till säsongsnivå så att du kan få erfarenhetspoäng eller XP. Om du går längre och stegar upp till varje säsongsnivå kan du vinna Battle Stars. Du kan dra fördel av detta Battle Stars för att avancera ditt Battle Pass. Genom att göra det kan du låsa upp olika typer av kosmetiska föremål. Det betyder att du måste göra ditt bästa för att öka din ranking så att du tjänar belöningar och slår nya nivåer av passet.

Om du är sugen på att få vackra skal som kan ge din karaktär ett annat utseende och känsla, är köpet av säsong 6 Battle Pass den hemliga nyckeln. Det är en säker sak som kommer att ge dig EXP-fördelar. Å andra sidan, om du inte kommer att kunna köpa det, måste du höja din nivå genom att klara utmaningarna och naturligtvis vinna spelet.

Erfarenhetspoäng spelar en avgörande roll i denna fråga. Det avgör om du är berättigad att rankas till nästa nivå. Ett av de bästa sätten att tjäna XP är att gå med i en match och du måste se till att du kommer att hålla i spelet. Det vill säga att du måste undvika att bli slagen av din motståndare. Så fort du når den högre nivån kommer du att tjäna en större XP samtidigt.

Du kommer också att få bonusar beroende på antalet dödsfall du kunde uppnå. När du har nått en milstolpe på Battle Pass, ger det dig rätt att få en bonus XP-modifierare som kommer att läggas till poängen som du kommer att tjäna. Det är också en utmärkt metod för dig att vinna mer än det dubbla och njuta av många incitament när du avancerar till de högre nivåerna. Det leder också till att du får tillgång till premium till Epis-skins.

Du kan också slutföra de veckovisa utmaningarna om du vill tjäna extra XP och förbättra din poäng. Poängen du får kommer automatiskt att läggas till dina befintliga poäng, vilket kommer att höja din rankning också. Varje vecka har en ny utmaning som innebär att du kommer att få roterande uppgifter med målet att döda fiendens spelare med ett vapen. Så där går du! Vi har avslöjat effektiva och enkla sätt för dig att öka din rankning snabbare. Nu, är du redo att anta utmaningen?

More posts