Dina nycklar till att vinna i DOTA 2

Eftersom du kommer att spela med laget i Dota 2 är det viktigt att öva på korrekt etikett för att lyfta inte bara dig själv utan även dina lagkamrater. Kom ihåg att det inte är din vinst ensam. Det är segern för alla andra i gruppen. Och när laget förlorar betyder det att alla förlorar också! Du kan inte göra det ensam i Dota 2. Du behöver inte bara dina lagkamrater för att stötta dig, utan se till att ni alla har roligt och tillsammans kommer ni alla att fira era vinster.

Först måste ni arbeta tillsammans för att välja körfält. Kommunicera ordentligt om vem som vill positionera sig i det specifika området på kartan. Enbart den gesten kommer att lyfta andan av ansvar hos varandra. Alla borde hålla med när någon är sugen på att spela mitten.

Många spelare skulle dock också älska den här positionen eller banan. Så det bästa sättet att undvika konflikter är att bedöma kompetensen hos varje medlem i teamet. Tänk på den bästa spelaren som har förmågan att spela rollen inte bara för att han vill, utan för att han är lämplig för det området. Ibland använder andra lag först till kvarn-principen. Det betyder att den som väljer positionen först kommer att lyckas få den.

Bra kommunikation hjälper hela teamet att ta sitt ansvar och dela sina strategier med de andra. Undvik argumentet så mycket som möjligt eftersom det säkert kommer att påverka hur du presterar. Observera att de andra medlemmarna kommer att stödja dig när du hamnar i hörn av dina fiender. De kommer att känna sig tveksamma till att hjälpa dig om du låter bossig och inte lyssnar på dem.

När det går fel, skyll inte på dina lagkamrater. Alla andra begår ett misstag inklusive du! Så i stället för att lägga skulden på dem, varför inte tänka på en bättre strategi och föreslå det för dina lagkamrater? Använd varandras styrka, kombinera dem och implementera tillsammans! Det är andan av sant lagarbete. Du kommer inte att lyckas när bara en fungerar medan den andra väntar. Respektera deras förslag genom att lyssna på dem.

Utrusta dig själv med bra värderingar när du försöker öka din prestation i spelet. League of Legends har vuxit enormt eftersom communityn stöder det. Varje spelare vill ingå i en grupp av olika människor där alla har enighet och samarbete. Så börja odla stora värden i dig själv!

More posts