Dolda tips för att maximera Fortnite-spel

Älskar du att spela Fortnite på din PC eller smartphone? Om så är fallet måste du veta att våra tips kan göra det enklare för dig att maximera detta onlinespel. Här är några tips och knep där om du följer dem verkligen kan göra en enorm skillnad i ditt försök att överleva hela spelet.

< span style="font-size:12.0pt">Undvik att göra för mycket ljud

Se till att undvika att göra buller när det är möjligt. Om en annan spelare i området upptäcker dig kan han eller hon ha fördelen över dig. Kort sagt, du kan behöva promenera istället för att springa eftersom löpning ger ett högt ljud.

Se även till att omgivningarna är säkra medan du försöker bygga eller rensa olika resurser med hjälp av den magiska hackan.

< span style="font-size:12.0pt">Skaffa hörlurar

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Om du vill uppleva ett försprång gentemot andra spelare, se till att du nöjer dig med ett par bra hörlurar. I Fortnite-spel, om du är medveten om var andra spelare befinner sig, kan du ta ner dem. Faktum är att det är av stor vikt att använda högkvalitativa hörlurar.

< span style="font-size:12.0pt">Var paranoid

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Som spelare måste du vara aktiv i spelet. När du har ett svagt hjärta, sluta spela det här spelet. Därför kanske du inte vill koppla av, eftersom det alltid finns en fiende nära dig. De är inställda på att sikta på dig med sitt hagelgevär. När du hör ett ljud, undvik att göra något annat än att vänta.

< span style="font-size:12.0pt">Var uppmärksam på cirkeln

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Du måste alltid lägga märke till cirkeln eftersom den fortsätter att dra ihop sig för att svälja dig. Därför kan du behöva göra varje val eller röra dig taktiskt. Om cirkeln började krympa måste du se riktningen. Faktum är att prioriteringen här är att nå en säker zon. När du ser att en annan spelare kan besegra dem är allt du behöver göra att gå vidare.

< span style="font-size:12.0pt">Engagera försiktigt

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">I olika multiplayer shooter-spel är syftet att döda. Detta är inte fallet när du ska spela Fortnite. Din anledning är att överleva och inte döda. Som till exempel, även när du dödar många fiender, kan du förlora. Vad du måste göra är att överleva tills spelet tar slut. Därför måste du bara engagera dig om du är säker på din framgång.

< span style="font-size:12.0pt">Loot the Bodies Warily

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">När du har dödat någon ska du aldrig närma dig kroppen omedelbart för att samla ihop föremålen. Du vill röra dig mycket försiktigt eftersom andra spelare kan vara dessa för att döda dig. När du plundrar är du inte mest benägen och mottaglig.

< span style="font-size:12.0pt">Slutsats< /span>

< span style="font-family:"Calibri",sans-serif">Se till att du följer stegen som nämns när du spelar Fortnite. Om du följer tipsen och tricken kan du maximera detta spel.

More posts