Dota 2 E-Sport

E-sport är väldigt populärt nuförtiden, kanske för att det förklarar barnens och ungdomarnas kärlek till datorer och prylar. Dota 2 är en av de mest populära e-sporterna som nästan alla spelar online. Dota 2 är speluppföljaren till Dota, som står för "Defense of the Ancient". Spelet utvecklades av Valve Corporation och släpptes den 9 juli 2013. Läget och genren för detta spel är Multiplayer Online Battle Area (MOBA). Spelet kändes redan igen i olika internationella turneringar tillsammans med andra populära e-sportspel runt om i världen. Dota 2 kallades också för de bästa videospelen genom tiderna. Det blir mainstream i onlinespel.

Till försvar av the Ancient 2 (Dota 2), det finns två lag med 5 spelare som kommer att försvara sin stora struktur som kallas för "Ancient". Huvudmålet med spelet och spelarna är att skydda sina gamla från sina motståndarlag. Spelet har en karta, ett tredimensionellt isometriskt perspektiv som fungerar som guide för spelarna att se och skydda deras gamla. Varje spelare använder en specifik karaktär eller "hjältarna". Det finns 117 hjältar som kan väljas ut och kan användas av varje spelare. Hjältarna har sina svagheter och sina styrkor. De är indelade i två typer, kärnan och stöd.

Kärnhjältarna är en starthjälte som är svaga i sin första kamp på slagfältet, men ju längre spelaren använder en kärnhjälte, desto mer kraftfull och användbar blir den, och det kan vara stjärnspelaren i deras lag för att få segern att hända. Å andra sidan kan stödhjältarna inte ta hårt skadestånd under slagsmålen på slagfältet. De fungerar bara som stödhjältar för kärnhjältarna. När man väljer en hjälte, så snart hjälten redan har valts ut av spelarna, tas den redan bort från valen.

Varje hjälte har många förmågor. I början av spelet har de bara en förmåga att använda, men när hjältarna får sin erfarenhetsnivå kan de låsa upp en annan förmåga som de har. Hjältar har en maxnivå på 25 för att bli väldigt kraftfulla och väldigt starka. Att ha en hjälte som redan låser upp många av sina förmågor är en fördel för laget. Ju mer erfarna hjältar lagen har, desto större möjligheter att skydda det uråldriga och att förstöra motståndarna uråldriga för seger.

Dota 2 som en e-sporter som utvecklar en spelares ledarskapsförmåga och förmågan att ansluta till andra för enhet. Dota 2 handlar inte bara om speltekniker, utan det utvecklar och tränar även spelarnas sinnen för bättre kritiskt tänkande.

More posts